Перегляд за Автор "Олійник, О. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ74626 Спосіб автоматичного керування процесом вакуумної випарки молочної продукції(2012) Воінова, С. О.; Олійник, О. М.Спосіб автоматичного керування процесом вакуумної випарки молочної продукції, який включає автоматичний контроль та регулювання температури та рівня продукту у вакуумно-випарному апараті, який відрізняється тим, що вводять корегувальний зв'язок, на вхід якого надходить контрольоване збурення - тиск пари, який забезпечує інваріантність системи до нього, чим підвищується динамічна точність керування.
- ДокументВластивості води, в аспекті впливу на якість та безпечність мясних продуктів(2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Олійник, О. М.; Кулакова, Л. В.Вода одна з найчисельніших складових сучасних м’ясних продуктів, тому технологічна дія багатьох харчових інгредієнтів залежать від її фізико-хімічних властивостей.