Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Озоліна, С.О."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    21454 Біотехнологічний cпосіб отримання харчових добавок із панцеровмісної сировини
    (2007) Черно, Н. К.; Озоліна, С.О.; Шум, Л. С.
    Спосіб отримання харчових добавок із панцеровмісної сировини шляхом ферментного гідролізу білків протеолітичними ферментами, який передбачає обробку білка ферментними препаратами комплексної дії і гідроліз білка, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз білка проводять промисловими комплексними ферментними препаратами: панкреатином, протосубтиліном та лужною протеазою.
  • Документ
    62988 Дієтична добавка з антибактеріальною дією
    (2011) Черно, Н. К.; Озоліна, С.О.; Тірон-Воробйова, Н. Б.
    Дієтична добавка з антибактеріальною дією, яка відрізняється тим, що являє собою комплекс пектину з високомолекулярними сполуками білкової природи, виділеними із соку рослин сімейства хрестоцвітних.
  • Документ
    Дієтична добавка з адаптогенною активністю на основі біополімерів печериці двоспорової
    (2015) Черно, Н.К.; Озоліна, С.О.; Нікітіна, О.В.
    Ефективним препаратам-адаптогенам мають бути притаманні висока антиоксидантна активність, вони повинні відновлювати функціональну реактивність імунної системи, позитивно впливати на обмін ліпідів. Перспективною регіональною сировиною для їх отримання є печериця двоспорова.
  • Документ
    Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
    (2015) Озоліна, С.О.
    Проведено дослідження по отриманню пребіотиків - продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз кукурудзяних початків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок