Перегляд за Автор "Озоліна, С.О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ21454 Біотехнологічний cпосіб отримання харчових добавок із панцеровмісної сировини(2007) Черно, Н. К.; Озоліна, С.О.; Шум, Л. С.Спосіб отримання харчових добавок із панцеровмісної сировини шляхом ферментного гідролізу білків протеолітичними ферментами, який передбачає обробку білка ферментними препаратами комплексної дії і гідроліз білка, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз білка проводять промисловими комплексними ферментними препаратами: панкреатином, протосубтиліном та лужною протеазою.
- Документ62988 Дієтична добавка з антибактеріальною дією(2011) Черно, Н. К.; Озоліна, С.О.; Тірон-Воробйова, Н. Б.Дієтична добавка з антибактеріальною дією, яка відрізняється тим, що являє собою комплекс пектину з високомолекулярними сполуками білкової природи, виділеними із соку рослин сімейства хрестоцвітних.
- ДокументДієтична добавка з адаптогенною активністю на основі біополімерів печериці двоспорової(2015) Черно, Н.К.; Озоліна, С.О.; Нікітіна, О.В.Ефективним препаратам-адаптогенам мають бути притаманні висока антиоксидантна активність, вони повинні відновлювати функціональну реактивність імунної системи, позитивно впливати на обмін ліпідів. Перспективною регіональною сировиною для їх отримання є печериця двоспорова.
- ДокументОтримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи(2015) Озоліна, С.О.Проведено дослідження по отриманню пребіотиків - продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз кукурудзяних початків.