Перегляд за Автор "Нетудихата, К. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗабезпечення систем контролю якості при виробництві молочних продуктів(2019) Сагієнко, М. С.; Нетудихата, К. О.Безпечність харчових продуктів, зокрема молочних, є важливим питанням, нерозривно пов‘язаним зі здоров‘ям суспільства у всіх країнах світу.
- ДокументНасіння чіа як компонент ферментованих напоїв спеціального призначення(2018) Дец, Н. О.; Климентьєва, І. О.; Нетудихата, К. О.Останнім часом надзвичайно велике значення надається продуктам харчування, що мають особливі властивості – оптимізують незбалансований раціон, поліпшують якість життя людини, нівелюють шкідливий вплив чинників навколишнього середовища, виявляють сприятливу дію на мікробіоценоз людського організму, тобто є біологічно активними.
- ДокументФерментований напій на основі маслянки з насінням чіа(2018) Нетудихата, К. О.Метою роботи є розробка технології ферментованого напою оздоровчого призначення на основі маслянки з використанням насіння чіа.