Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Нетудихата, К. О."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Забезпечення систем контролю якості при виробництві молочних продуктів
    (2019) Сагієнко, М. С.; Нетудихата, К. О.
    Безпечність харчових продуктів, зокрема молочних, є важливим питанням, нерозривно пов‘язаним зі здоров‘ям суспільства у всіх країнах світу.
  • Документ
    Насіння чіа як компонент ферментованих напоїв спеціального призначення
    (2018) Дец, Н. О.; Климентьєва, І. О.; Нетудихата, К. О.
    Останнім часом надзвичайно велике значення надається продуктам харчування, що мають особливі властивості – оптимізують незбалансований раціон, поліпшують якість життя людини, нівелюють шкідливий вплив чинників навколишнього середовища, виявляють сприятливу дію на мікробіоценоз людського організму, тобто є біологічно активними.
  • Документ
    Ферментований напій на основі маслянки з насінням чіа
    (2018) Нетудихата, К. О.
    Метою роботи є розробка технології ферментованого напою оздоровчого призначення на основі маслянки з використанням насіння чіа.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок