Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мінченко, С. М."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Визначення впливу нових видів рослинної сировини на технологічні характеристики безглютенового парового хліба з кукурудзяного борошна
    (2015) Дрібноход, Н. І.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.
    Для розроблення інноваційної технології безглютенового парового хліба було обрано кукурудзяне борошно, оскільки відсутність в ньому глютена доведена, а різниця у формі та розмірі зерна кукурудзи від зерна пшениці та жита мінімалізує ймовірність потрапляння глютенвміщуючих зернових культур в якості домішок.
  • Документ
    Вплив харчової добавки карбоксиметилцелюлози на тривалість зберігання безглютенового парового хліба
    (2015) Власова, К. Г.; Мінченко, С. М.
    Технологія виробництва безглютенового хліба ґрунтується на змішуванні борошняної сировини (наприклад кукурудзяного борошна), внесенні структуроутворюючих добавок, внесення дріжджів, замішуванні тіста з різною вологістю, бродіння та випікання на пару.
  • Документ
    Дослідження процесу клейстеризації крохмалю безглютенового тіста в присутності соргового борошна
    (2016) Мінченко, С. М.; Шаніна, О. М.
    Приготування тіста — одна з найважливіших операцій у технологічному процесі виробництва хліба від якої безпосередньо залежить якість кінцевого продукту. У період замішування тіста формується його структура, внаслідок розвитку фізико-хімічних, колоїдних і біохімічних процесів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок