Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мімей, Т. Ю."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вимоги до якості води призначеної для виробництва безалкогольних напоїв
    (2018) Кормош, К. Ю.; Мімей, Т. Ю.
    Невід'ємною частиною науково-технічного прогресу є підвищення якості та біологічної цінності харчових продуктів. У цьому велика роль належить технологіям виробництва харчових продуктів і процесам переробки сільськогосподарської сировини.
  • Документ
    Вода для готельно-ресторанних закладів
    (2020) Мімей, Т. Ю.
  • Документ
    Рециклінг води: «новий» старий тренд
    (2020) Мімей, Т. Ю.; Максимова, Д. В.; Озерной, А. О.
  • Документ
    Сучасні способи очищення стічних вод
    (2017) Мімей, Т. Ю.
    Основний спосіб захисту водойм від забруднення їх стічними водами - будівництво очисних споруд. Різноманітність забруднювальних хімічних сполук обумовлює необхідність застосування різноманітних методів і споруд для очищення стічних вод.
  • Документ
    Сучасні технології підготовлення води для приготування фасованих вод і напоїв на підприємстві ТДВ «Одеський завод мінеральних вод «Куяльник»
    (2019) Мімей, Т. Ю.
    Актуальність виконаної роботи полягає в науковому обґрунтуванні одного з шляхів удосконалення технології підготовлення води для приготування фасованих вод та напоїв на підприємстві ТДВ «Одеський завод мінеральних вод «Куяльник», а саме - в обґрунтуванні пропозиції для зниження витрат води на промивання фільтрів і, тим самим, підвищення ефективності лінії підготовлення води на підприємстві.
  • Документ
    Удосконалення системи очищення водопровідної води у НВЛ «Ресторан–112»
    (2020) Озерной, А. О.; Мімей, Т. Ю.
  • Документ
    Удосконалення технології підготовлення води для приготування фасованих вод та напоїв
    (2019) Мімей, Т. Ю.; Берегова, О. М.
    Забезпечення людей доброякісною питною водою з кожним роком стає все більш пріоритетною проблемою людства. Поряд з централізованим водопостачанням з використанням очищених поверхневих і підземних вод істотну частку в питному водопостачанні займає фасована (бутильована) вода.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок