Перегляд за Автор "Мімей, Т. Ю."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВимоги до якості води призначеної для виробництва безалкогольних напоїв(2018) Кормош, К. Ю.; Мімей, Т. Ю.Невід'ємною частиною науково-технічного прогресу є підвищення якості та біологічної цінності харчових продуктів. У цьому велика роль належить технологіям виробництва харчових продуктів і процесам переробки сільськогосподарської сировини.
- ДокументВода для готельно-ресторанних закладів(2020) Мімей, Т. Ю.
- ДокументРециклінг води: «новий» старий тренд(2020) Мімей, Т. Ю.; Максимова, Д. В.; Озерной, А. О.
- ДокументСучасні способи очищення стічних вод(2017) Мімей, Т. Ю.Основний спосіб захисту водойм від забруднення їх стічними водами - будівництво очисних споруд. Різноманітність забруднювальних хімічних сполук обумовлює необхідність застосування різноманітних методів і споруд для очищення стічних вод.
- ДокументСучасні технології підготовлення води для приготування фасованих вод і напоїв на підприємстві ТДВ «Одеський завод мінеральних вод «Куяльник»(2019) Мімей, Т. Ю.Актуальність виконаної роботи полягає в науковому обґрунтуванні одного з шляхів удосконалення технології підготовлення води для приготування фасованих вод та напоїв на підприємстві ТДВ «Одеський завод мінеральних вод «Куяльник», а саме - в обґрунтуванні пропозиції для зниження витрат води на промивання фільтрів і, тим самим, підвищення ефективності лінії підготовлення води на підприємстві.
- ДокументУдосконалення системи очищення водопровідної води у НВЛ «Ресторан–112»(2020) Озерной, А. О.; Мімей, Т. Ю.
- ДокументУдосконалення технології підготовлення води для приготування фасованих вод та напоїв(2019) Мімей, Т. Ю.; Берегова, О. М.Забезпечення людей доброякісною питною водою з кожним роком стає все більш пріоритетною проблемою людства. Поряд з централізованим водопостачанням з використанням очищених поверхневих і підземних вод істотну частку в питному водопостачанні займає фасована (бутильована) вода.