Перегляд за Автор "Мєдвєдь, С. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ143348 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель(2020) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Фатєєва, А. С.; Мєдвєдь, С. М.Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок та меланж, яка відрізняється тим, що як борошно пшеничне вона містить цільнозмелене борошно з чорнозерної пшениці.
- ДокументВплив борошна з м’якозерної пшениці на властивості напівфабрикатів та якість м’яких вафель(2019) Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.; Мєдвєдь, С. М.
- ДокументВплив борошна з цільнозмеленої пшениці на властивості напівфабрикатів та якість м’яких вафель(2019) Фатєєва, А. С.; Нєнова, Г. С.; Мєдвєдь, С. М.Для підвищення харчової цінності м‘яких вафель на дріжджах встановлювали доцільність їх виробництва на основі борошна з цільнозмеленої пшениці.