Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Муринка, Т. Т."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    118170 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Тортіка, Н.М.; Муринка, Т. Т.
    Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
  • Документ
    Використання зернових сумішей в технології кексів
    (2015) Тортіка, Т. М.; Муринка, Т. Т.; Андреєва, Л. О.
    В представленій роботі вивчався вплив зернових сумiшей на харак­теристики напiвфабрикатiв i якiсть зернових кексiв на дрiжджах та хiмiчних розпушу­вачах.
  • Документ
    Дріжджові кекси з використанням олієвмісних дрібнонасіннєвих культур
    (2016) Муринка, Т. Т.; Тортіка, Н. М.
    Прiоритет­ним напрямком в отриманнi борошняних виробiв, збалансованих за хiмiчним складом вiдповiдно до фiзiологiчних норм харчування, є введения до їx рецептури натуральних, рослинних iнгредiентiв: рiзних зернових, олiєвмiсних культур, в т. ч. побiчних, i їx су­мiшей. Метою даної роботи є обгрунтування доцiльностi використання борошняних сумiшей при виробництвi дрiжджових кексiв.
  • Документ
    Использование нетрадиционных видов муки в технологии кексов
    (2016) Муринка, Т. Т.; Тортика, Н. М.
    Целью представленной работы было изучение влияния муки кукурузной и шрота семени льна на качество кексов на дрожжах.
  • Документ
    Кекси функціонального призначення
    (2016) Муринка, Т. Т.; Іванова, Г. С.
    Обгрунтована доцільність використання трьохкомпонентних сумішей з борошна пшеничного, рисового та шроту льону при виробництві кексів функціонального призначення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок