Перегляд за Автор "Мудрик, В. Є."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ146005 Спосіб виготовлення сирокопченого балику(2021) Мудрик, В. Є.; Віннікова, Л. Г.; Богатирьова, Н. О.; Агунова, Л. В.В основу корисної моделі поставлена задача - розробити удосконалений спосіб прискореного виготовлення ферментованого м'ясного продукту, в якому, за рахунок зменшення товщини продукту, та зміни температурних параметрів сушіння, забезпечити отримання продукту з прискореним строком сушіння без зміни органолептичних властивостей.
- ДокументМікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологією(2021) Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
- ДокументОптимізація розмірів слайсів для прискореної технології сирокопчених виробів зі свинини(2021) Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
- ДокументОчищення води побутовими фільтрами: порівняльний аналіз та рекомендації(2014) Берегова, О. М.; Мудрик, В. Є.; Богатирьова, Н. О.; Шепеленко, Д. С.Задачею роботи було проаналізувати дані літератури з проблеми та результати власних досліджень якості очищення води деякими побутовими пристроями.