Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мудрик, В. Є."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    146005 Спосіб виготовлення сирокопченого балику
    (2021) Мудрик, В. Є.; Віннікова, Л. Г.; Богатирьова, Н. О.; Агунова, Л. В.
    В основу корисної моделі поставлена задача - розробити удосконалений спосіб прискореного виготовлення ферментованого м'ясного продукту, в якому, за рахунок зменшення товщини продукту, та зміни температурних параметрів сушіння, забезпечити отримання продукту з прискореним строком сушіння без зміни органолептичних властивостей.
  • Документ
    Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологією
    (2021) Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
  • Документ
    Оптимізація розмірів слайсів для прискореної технології сирокопчених виробів зі свинини
    (2021) Віннікова, Л. Г.; Мудрик, В. Є.; Агунова, Л. В.
  • Документ
    Очищення води побутовими фільтрами: порівняльний аналіз та рекомендації
    (2014) Берегова, О. М.; Мудрик, В. Є.; Богатирьова, Н. О.; Шепеленко, Д. С.
    Задачею роботи було проаналізувати дані літератури з проблеми та результати власних досліджень якості очищення води деякими побутовими пристроями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок