Перегляд за Автор "Микитенко, М. П."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання вторинних продуктів переробки хеномелесу в технології виробів з дріжджового тіста(2018) Микитенко, М. П.Бoрoшняні вирoби займають особливе місце у харчуванні населення і значнoї пoпулярнoсті набуває пригoтування свіжoї випічки у бoрoшняних цехах, щo вхoдять у структуру закладів рестoраннoгo господарства. Особливо зростає кількість ресторанів швидкого обслуговування, які пропонують широкий асортимент продукції основою якої є вироби з дріжджового тіста.
- ДокументВикористання відходів переробки хеномелесу в технології хлібних продуктів(2019) Микитенко, М. П.; Хомич, Г. П.Метою роботи є розробка технології харчових продуктів з використанням відходів рослинної сировини та дослідження їх впливу на структурно-механічні та органолептичні показники борошняних виробів.