Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мельник, І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз та створення сайту сховища бібліотеки електронних книг
    (2017) Мельник, І.
  • Документ
    Дослідження процесу затирання при приготуванні різних сортів пива в умовах міні-пивоварні ресторанного типу
    (2019) Бандура, Д.; Мельник, І.
    Процес затирання – це один з важливих процесів в пивоварінні, який досліджувався в міні-пивоварні «Люстдорф» в Одесі. В міні-пивоварні «Люстдорф» технологія цікава тим, що прив’язана до класичної технології пивоваріння Чехії.
  • Документ
    Поліпшення органолептичних характеристик білого столового виноматеріалу сорту Сухолиманський після оклеювання матеріалами фірми «Enogroup»
    (2019) Олійник, А.; Мельник, І.
    Прозорість і блиск – одне з основних вимог споживача щодо вина. Присутність сторонніх часток у вигляді плівки або суспензій погіршує візуальну оцінку при дегустації, а часто також і оцінку смакових якостей вина. Проведені дослідження, об’єктами яких були столові білі виноматеріали сорту Сухолиманський 2018 року врожаю. Для визначення основних показників якісного складу виноматеріалів використовували загальноприйняті методи дослідження.
  • Документ
    Удосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду
    (2018) Романова, З.; Машир, О.; Мельник, І.
    Проводились дослідження для впровадження вітчизняного солоду на міні-пивоварнях м. Одеса при приготуванні пива світлих сортів. Метою дослідження була комплексна оцінка органолептичних і фізико-хімічних показників українського солоду та порівняння з показниками солоду, виготовленого за кордоном.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок