Перегляд за Автор "Мельник, І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз та створення сайту сховища бібліотеки електронних книг(2017) Мельник, І.
- ДокументДослідження процесу затирання при приготуванні різних сортів пива в умовах міні-пивоварні ресторанного типу(2019) Бандура, Д.; Мельник, І.Процес затирання – це один з важливих процесів в пивоварінні, який досліджувався в міні-пивоварні «Люстдорф» в Одесі. В міні-пивоварні «Люстдорф» технологія цікава тим, що прив’язана до класичної технології пивоваріння Чехії.
- ДокументПоліпшення органолептичних характеристик білого столового виноматеріалу сорту Сухолиманський після оклеювання матеріалами фірми «Enogroup»(2019) Олійник, А.; Мельник, І.Прозорість і блиск – одне з основних вимог споживача щодо вина. Присутність сторонніх часток у вигляді плівки або суспензій погіршує візуальну оцінку при дегустації, а часто також і оцінку смакових якостей вина. Проведені дослідження, об’єктами яких були столові білі виноматеріали сорту Сухолиманський 2018 року врожаю. Для визначення основних показників якісного складу виноматеріалів використовували загальноприйняті методи дослідження.
- ДокументУдосконалення пива світлих сортів на міні-пивоварнях м. Одеса за рахунок використання українського солоду(2018) Романова, З.; Машир, О.; Мельник, І.Проводились дослідження для впровадження вітчизняного солоду на міні-пивоварнях м. Одеса при приготуванні пива світлих сортів. Метою дослідження була комплексна оцінка органолептичних і фізико-хімічних показників українського солоду та порівняння з показниками солоду, виготовленого за кордоном.