Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мальков, Р.Ю."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения
    (2015) Мальков, Р.Ю.
    Показано наличие ряда преимуществ технологии "отложенного выпекания" для внедрения ее в производство хлебобулочных изделий.
  • Документ
    Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения
    (2015) Мальков, Р.Ю.
    Исследовалось влияние различных методов тестоприготовления на качество хлебобулочных изделий, изготовленных по технологии отложенного выпекания.
  • Документ
    Порівняльна характеристика способів відкладеного випікання хлібобулочних виробів функціонального призначення
    (2015) Солоницька, І.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Мальков, Р.Ю.; Коцюк, І.С.
    У дослідженнях визначали вплив різних способів тістоприготування на якість хлібобулочних виробів функціонального призначення, виготовлених за технологією відкладеного випікання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок