Перегляд за Автор "Мальков, Р.Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВыбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения(2015) Мальков, Р.Ю.Показано наличие ряда преимуществ технологии "отложенного выпекания" для внедрения ее в производство хлебобулочных изделий.
- ДокументПорівняльна характеристика способів відкладеного випікання хлібобулочних виробів функціонального призначення(2015) Солоницька, І.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Мальков, Р.Ю.; Коцюк, І.С.У дослідженнях визначали вплив різних способів тістоприготування на якість хлібобулочних виробів функціонального призначення, виготовлених за технологією відкладеного випікання.