Перегляд за Автор "Макаренко, Т.А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКонструкції вакуум-випарних апаратів нового типу(2015) Ружицька, Н.В.; Макаренко, Т.А.; Малашевич, С.А.Відомо, що теплопровідність харчових продуктів (соки, екстракти) зі збільшенням вмісту сухих речовин зменшується. Це ускладнює процес передачі теплоти від гріючої поверхні до продукту і викликає «пригоряння». Проблему рівномірності підведення енергії можна вирішити з використанням мікрохвильових технологій.
- ДокументКонцентрування кавових екстрактів в мікрохвильовій вакуум-випарній установці(2015) Ружицька, Н.В.; Макаренко, Т.А.В умовах вакууму пароутворення відбувається при відносно низьких температурах Таким чином зменшуються витрати енергії на нагрівання продукту, запобігається термічне пошкодження біологічно активних речовин, зменшуються втрати летких ароматичних компонентів.