Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Луцькова, В. А."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання статичних методів обробки даних в рамках товарознавчих дисциплін
    (2021) Луцькова, В. А.; Мартиросян, І. А.
  • Документ
    Дизайн споживчої тари як інструмент просування товарів на ринку (на прикладі пляшок вин)
    (2020) Луцькова, В. А.
    В сучасних умовах глобалізації економіки підприємствам дедалі важче утримувати власний імідж на ринку. Одним із засобів пізнаваності і привабливості товару споживачами є його зовнішній вигляд. Не є винятком і вина. Наразі винні скляні пляшки, окрім як ємності для продажу вина, слугують предметом естетичного задоволення у споживачів. З урахуванням цього, багато виробників акцентують свою увагу не лише на якості вина, але й на його упаковці, формі і ємності пляшки, оригінальній етикетці.
  • Документ
    Знання іноземних мов як складова конкурентоспроможності сучасного викладача
    (2020) Гарбажій, К. С.; Луцькова, В. А.
  • Документ
    Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку вина
    (2020) Луцькова, В. А.; Мартіросян, І. А.
    Сьогодні зростають вимоги споживачів не тільки до якості, але й до естетичних властивостей, у тому числі, дизайну етикетки і пляшки вина]. У зв’язку з цим, у даній роботі досліджено особливості поведінки споживачів при виборі вина, що продиктовано необхідністю виявлення уподобань для впровадження ефективної товарної політики.
  • Документ
    Матеріали для виготовлення дитячого одягу як чинник формування гігієнічних властивостей
    (2022) Мартиросян, І. А.; Луцькова, В. А.
  • Документ
    Методичні основи оцінювання маркування товару як важливий інструмент підготовки фахівців-товарознавців
    (2020) Луцькова, В. А.; Крупицька, Л. О.
  • Документ
    Міжнародне і вітчизняне законодавство щодо безпечності товарів тваринного походження
    (2020) Бочарова, О. В.; Луцькова, В. А.; Трубнікова, А. А.
    Забезпечення фізичного і психічного здоров’я людини ґрунтується, насамперед, від її харчування. З урахуванням важливості додавання продуктів тваринного походження до раціону харчування, запровадження контролю з їх безпечності набуло глобального характеру. Законодавство України, переймаючи досвід провідних країн світу, розробило і вдосконалило власну систему контролю з безпечності товарів тваринного походження.
  • Документ
    Основи товарознавчого оцінювання якості срібних прикрас
    (2021) Луцькова, В. А.
  • Документ
    Оцінювання органолептичних властивостей харчових концентратів других обідніх страв з макаронних виробів
    (2020) Трубнікова, А. А.; Луцькова, В. А.
    Мета даної роботи - визначення органолептичних властивостей харчових концентратів других обідніх страв з макаронних виробів відповідно до національного стандарту.
  • Документ
    Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення
    (ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.; Шенгелая, М. В.; Супрунець, Н. В.
    Лабораторний практикум призначений для студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» за освітньою програмою: «КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОВАРОЗНАВСТВО І ЕКСПЕРТИЗА». У лабораторному практикумі, який розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій, наведені завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт, а також питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м’ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та товарознавча характеристика їх пакування. Крім того у лабораторному практикумі також наведені практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України. Лабораторний практикум також буде корисним практичним працівникам, які займаються питаннями товарознавства та здійсненням митних формальностей при перетині споживчими товарами кордону України.
  • Документ
    Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1
    (ОЛДІ-ПЛЮС, 2022) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.
    Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок