Перегляд за Автор "Луцькова, В. А."
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання Google форм в освітньому процесі(2022) Луцькова, В. А.; Мартиросян, І. А.
- ДокументВикористання статичних методів обробки даних в рамках товарознавчих дисциплін(2021) Луцькова, В. А.; Мартиросян, І. А.
- ДокументВимоги до маркування харчових продуктів в умовах глобалізаціїї економіки(2020) Крупицька, Л. О.; Луцькова, В. А.Особливої актуальності набуває питання вивчення нових законодавчих постанов для достовірної оцінки маркування харчових продуктів. Метою роботи було проаналізувати зміни у законодавчій базі щодо нових вимоги маркування харчових товарів.
- ДокументДизайн споживчої тари як інструмент просування товарів на ринку (на прикладі пляшок вин)(2020) Луцькова, В. А.В сучасних умовах глобалізації економіки підприємствам дедалі важче утримувати власний імідж на ринку. Одним із засобів пізнаваності і привабливості товару споживачами є його зовнішній вигляд. Не є винятком і вина. Наразі винні скляні пляшки, окрім як ємності для продажу вина, слугують предметом естетичного задоволення у споживачів. З урахуванням цього, багато виробників акцентують свою увагу не лише на якості вина, але й на його упаковці, формі і ємності пляшки, оригінальній етикетці.
- ДокументДослідження популяцій грибкових та бактеріальних видів на винограді різного технологічного стану при виробництві крижаних вин(2019) Луцькова, В. А.Якісний і кількісний склад мікрофлори винограду може бути різним. Мета даної роботи – ідентифікувати види грибкових і бактеріальних мікроорганізмів винограду при технологічний зрілості, заморожуванні природним і альтернативним способами.
- ДокументЗнання іноземних мов як складова конкурентоспроможності сучасного викладача(2020) Гарбажій, К. С.; Луцькова, В. А.
- ДокументМаркетингові дослідження споживчих переваг на ринку вина(2020) Луцькова, В. А.; Мартіросян, І. А.Сьогодні зростають вимоги споживачів не тільки до якості, але й до естетичних властивостей, у тому числі, дизайну етикетки і пляшки вина]. У зв’язку з цим, у даній роботі досліджено особливості поведінки споживачів при виборі вина, що продиктовано необхідністю виявлення уподобань для впровадження ефективної товарної політики.
- ДокументМатеріали для виготовлення дитячого одягу як чинник формування гігієнічних властивостей(2022) Мартиросян, І. А.; Луцькова, В. А.
- ДокументМетодичні основи оцінювання маркування товару як важливий інструмент підготовки фахівців-товарознавців(2020) Луцькова, В. А.; Крупицька, Л. О.
- ДокументМіжнародне і вітчизняне законодавство щодо безпечності товарів тваринного походження(2020) Бочарова, О. В.; Луцькова, В. А.; Трубнікова, А. А.Забезпечення фізичного і психічного здоров’я людини ґрунтується, насамперед, від її харчування. З урахуванням важливості додавання продуктів тваринного походження до раціону харчування, запровадження контролю з їх безпечності набуло глобального характеру. Законодавство України, переймаючи досвід провідних країн світу, розробило і вдосконалило власну систему контролю з безпечності товарів тваринного походження.
- ДокументОснови товарознавчого оцінювання якості срібних прикрас(2021) Луцькова, В. А.
- ДокументОсобливості оцінювання естетичних властивостей ювелірних коштовностей етнічного спрямування(2020) Луцькова, В. А.; Бочарова, О. В.Експертиза якості ювелірних коштовностей, а також їх споживних цінностей, оціночної вартості, оцінка аутентичності і справжності, завжди передбачає етап оцінювання естетичних властивостей цих товарів. Зважаючи на те, що ювелірними коштовностями вважають предмети і товари мистецтва, у тому числі ювелірні вироби, що безпосередньо пов’язані із соціокультурним життям населення, мають історичну вагомість і несуть відображення краси певного століття або епохи, вибір критеріїв, що виявляють естетичну цінність ювелірних коштовностей є визначальною стадією їх експертизи будь-якого виду. Розглянуто комплексні та одиничні показники естетичних властивостей товарів.
- ДокументОцінювання органолептичних властивостей харчових концентратів других обідніх страв з макаронних виробів(2020) Трубнікова, А. А.; Луцькова, В. А.Мета даної роботи - визначення органолептичних властивостей харчових концентратів других обідніх страв з макаронних виробів відповідно до національного стандарту.
- ДокументСпецифіка проведення експертної оцінки якості на прикладі дитячого трикотажу(2023) Мартиросян, І. А.; Луцькова, В. А.На прикладі оцінки якості дитячого трикотажу представлено методику оцінки якості товарів широкого споживання.
- ДокументСучасний стан ринку лікерів(2019) Якименко, Д.; Волкович, Ю.; Луцькова, В. А.Розглянуто український ринок лікерів та надано оцінку сучасного стану ринку лікерів.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення(ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.; Шенгелая, М. В.; Супрунець, Н. В.Лабораторний практикум призначений для студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» за освітньою програмою: «КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОВАРОЗНАВСТВО І ЕКСПЕРТИЗА». У лабораторному практикумі, який розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій, наведені завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт, а також питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м’ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та товарознавча характеристика їх пакування. Крім того у лабораторному практикумі також наведені практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України. Лабораторний практикум також буде корисним практичним працівникам, які займаються питаннями товарознавства та здійсненням митних формальностей при перетині споживчими товарами кордону України.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1(ОЛДІ-ПЛЮС, 2022) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"