Перегляд за Автор "Крусір, Г.В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження методики UNIDO UN у дипломному проектуванні(2015) Крусір, Г.В.; Цикало, А.Л.Мета даної роботи - впровадження методики UNIDO UN у дипломному проектуванні.
- ДокументДосвід участі в міжнародному проекті UNIDO UN – в навчальний процес(2016) Крусір, Г.В.; Чернишова, О.О.З 2012 року кафедра екології і природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій приймає участь у проекті Організації Об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO UN) «Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення та роботи Центру ресурсоефективного та більш чистого виробництва в Україні». Метою проекту є технічні інновації щодо ефективного використання ресурсів, підвищення конкурентоспроможності українських підприємств та зменшення негативного впливу промисловості на компоненти довкілля шляхом впровадження методики ЮНИДО з ресурсоефективного та більш чистого виробництва, яка є визнаним у всьому світі інструментом стійкого розвитку.
- ДокументЕкологічні аспекти енергозбереження в побуті(2016) Солошенко, С.Ю.; Крусір, Г.В.Питання енергозбереження є комплексним. Воно вимагає підвищення інформованості населення не лише про наявні складнощі, а й про можливості, рішення, технології. Варто також замислитися про те, що енергозбереження безпосередньо пов’язане з таким важливим для України питанням, як охорона навколишнього середовища.
- ДокументНові підходи до формування кадрового потенціалу технологів захисту навколишнього середовища шляхом інтеграції методики ресурсоефективного та більш чистого виробництва в освітній процес(2016) Крусір, Г.В.; Чернишова, О.О.В даній роботі розглядаються нові підходи до формування кадрового потенціалу технологів захисту навколишнього середовища шляхом інтеграції методики ресурсоефективного та більш чистого виробництва в освітній процес.
- ДокументОсобливості викладання дисципліни «Основи екологічного менеджменту»(2013) Крусір, Г.В.; Русєва, Я.П.; Пилипенко, Л.М.; Стрікаленко, Т.В.
- ДокументОсобливості застосування індексних показників при оцінці рівня екологічної небезпеки промислових підприємств(2014) Крусір, Г.В.Показані переваги індексних методів для оцінки рівня небезпеки промислових підприємств.
- ДокументОцінка безпеки борошняних виробів методом біотестування(2015) Крусір, Г.В.; Кондратенко, І.П.Мета роботи – дослідження безпеки зразків борошна, як компонентів сировини для виробництва хлібобулочних виробів («Борошно пшеничне» ДСТУ 46.004-99) із застосуванням різних класів біотесторів.
- ДокументСистема НАССР – як механізм управління якістю і безпекою харчових продуктів(2015) Крусір, Г.В.Система ХАССП є єдиною системою забезпечення безпечності харчової продукції, що довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями.
- ДокументУправління екологічною безпекою виноробних підприємств(2015) Крусір, Г.В.; Соколова, І.Ф.У поняття системи управління екологічною безпекою входить комплекс заходів, що забезпечують допустимий рівень негативного впливу природних і антропогенних факторів екологічної небезпеки на навколишнє середовище і людину.