Перегляд за Автор "Крошко, О. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ26175 Багатокомпонентна композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінності(2007) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Крошко, О. С.Суха багатокомпонентна борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого гатунку та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве, гречане, ячмінне, вівсяне та дрібні пшеничні висівки.
- Документ28675 Композиції сухих борошняних сумішей підвищеної харчової цінності(2007) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Крошко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно гречане.
- ДокументРозробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності(ОНАХТ, 2006) Крошко, О. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та комбікормів. Дисертація присвячена розробці технології виробництва борошняних композицій них сумішей з борошна різних зернових культур. Науково обґрунтована доцільність і можливість підвищення харчової цінності борошна пшеничного хлібопекарського вищого сорту, розширення асортименту продукції, що виробляється на борошномельних заводах, за рахунок складання композиційних сумішей. Проведено порівняльний аналіз хімічного складу і біохімічних властивостей борошна пшеничного вищого сорту, гречаного, ячмінного, вівсяного, кукурудзяного, рисового і тритикапевого. На підставі цих досліджень обґрунтовано якісний і кількісний склад борошняних композиційних сумішей. Встановлено, що зміщування сортового пшеничного борошна з борошном круп'яних культур в кількості 10-15 % дозволить підвищити її харчову і біологічну цінність: збільшити вміст білка, поліпшити його амінокислотний склад, збагатити борошно вітамінами, мікро- і макроелементами, баластними речовинами. Запропоновано технологію виробництва борошняних композиційних сумішей. Розроблено проект нормативної документації на борошняні суміші підвищеної харчової цінності. Технологію апробовано в виробничих умовах.