Перегляд за Автор "Крестінков, І. С."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкологічність систем утилізації стічних вод(2017) Шевченко, Р. І.; Крестінков, І. С.Екологічність – це коли кінцевий результат на всіх етапах його виробництва прагне до нульового впливу на навколишнє середовище. Для систем утилізації стічних вод це, перш за все, мінімізація викидів парникових газів в процесі транспортування та очищення, а також в ході утилізації мулу.
- ДокументЕкологічність харчових продуктів в системі їх екологічної безпеки(2016) Шевченко, Р. І.; Крестінков, І. С.; Обухова, А. С.Екологічні критерії повинні розроблятися для того, щоб відрізняти в групі однорідної продукції екологічну продукцію на підставі вимірюваної різниці впливів на навколишнє середовище.
- ДокументКомплексна оцінка впливу виноробних підприємств на гідросферу(2016) Крусір, Г. В.; Крестінков, І. С.; Севастьянова, І. С.Робота присвячена розв'язанню актуального науково-практичного завдання, що полягає в розробці методологічних підходів до комплексної оцінки та прогнозування впливу підприємств первинного виноробства на компоненти навколишнього середовища.
- ДокументНаукове обгрунтування і розробка технологічних прийомів оцінки та поліпшення якостей насіннєвого зерна основних зернових культур(ОТІХП, 1994) Крестінков, І. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.13.03 - Первинна обробка, зберігання зерна та другої продукції рослинництва; 06.01.05 - Селекція та насінництво. У дисертаційній роботі встановлено сортовий поліморфізм, тканинна та вікова специфичність СОД у сортів озимого та ярого ячменю, озимої пшениці, ліній та гібридів кукурудзи та соняшнику. Розроблені прийоми встановлення сортової належності та сортової чистоти насіння вказаних культур. Життєздатність насіння залежить від вмісту в них вільних радикалів. Насіння зі значно більш високим та більш низьким вмістом вільних радикалів мають нижчу життєздатність, ніж насіння з оптимальною для них концентрацією вільних радикалів. Розроблено простий, ефективний метод визначення рівня гібридності насіння кукурудзи, оснований, в одному випадку, - на використанні "індикаторних ловушок" вільних радикалів, а в другому випадку, - на реєстрації з допомогою ЕПР інтенсивності вільнорадикальних процесів. Запропоновані методи рекомендовані Міністерством хлібопродуктів для втілення на підприємствах галузі.