Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кравченко, О. О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання методу біоіндикації для визначення якості питної бутильованої води
    (2021) Степаненко, Н. В.; Кравченко, О. О.; Кузьменко, Л. П.
  • Документ
    Екологічна оцінка якості води селітебних територій Вінницької області
    (2020) Чоботар, В. В.; Нанієва, А. В.; Кравченко, О. О.
  • Документ
    М`ясні снеки – новий напрямок переробки м`яса птиці
    (2023) Агунова, Л. В.; Глушков, О. А.; Балан, Н. С.; Кравченко, О. О.
    В роботі представлені результати проведених досліджень виробництва снекової продукції з м’яса курчат-бройлерів з фізіологічно-функціональними добавками.
  • Документ
    Оцінка нітратного забруднення різних джерел водопостачання Могилів-Подільського району Вінницької області
    (2019) Чоботар, В. В.; Кравченко, О. О.; Галімова, В. М.
    Проблема нітратного забруднення полягає в тому, що з одного боку, нітрати – є основним джерелом азотного живлення рослин, разом з тим, надлишок нітратів призводить до виникненням метгемоглобінемії, новоутворень, імунодепресивної дії, а також зниження опірності організму до впливу мутагенних і канцерогенних аґентів.
  • Документ
    Рибні консерви – джерело корисних нутрієнтів в харчуванні населення України
    (2022) Кравченко, О. О.; Білан, О. В.
    Консерви багаті на вітаміни, так 200 г консервів можуть забезпечити в середньому 4-10% добової потреби людини у вітамінах А, С, В1 і В12. Вітаміну В2 в цих консервах значно більше, і 200 г консервів можуть задовольнити 10-30% добової потреби організму людини. Консерви є готовим продуктом для споживання в їжу, що не вимагає додаткової обробки. Приємний смак консервів заслужив визнання у населення. Герметичне закупорення і стерилізація сприяє довготривалому збереженню консервів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок