Перегляд за Автор "Кошик Світлана"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану нової української кухні в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кошик СвітланаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина склада-ється з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових дослі-джень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної при-вабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного го-сподарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управлін-ня закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати дослі-джень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Пироги та м’ясо» в м. Одеса. Ресторан «Пироги та м’ясо» пропонує відвідувачам скуштувати регіони України на смак. Заклад пропонує традиційні страви регіонів України та ії ва-ріацію и вигляді пирога. Також ресторан використовує нові AR технології у своєму меню. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої про-грами закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представ-лено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персона-лу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної приваб-ливості проекту.
- ДокументРозробка інноваційної концепції готельно-офісного комплексу з казино у м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Кошик СвітланаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є інноваційної концепції готельно-офісного комплексу з казино у м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити 4*готельний комплекс з Казино, СПА- та Бізнес-центром. Науково-дослідної частини, присвяченої аналізу інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства, що надають послуги у сфері організації та проведення азартних ігор, запровадження яких, дасть можливість підтримувати конкурентоспроможність і клієнтоорієнтованість, забезпечить реалізацію стратегічних можливостей. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, запропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: текстової частини – 128 стор; таблиць – 34; рисунків – 22; додатків – 12 , з них графічних аркушів – 8; літературних джерел – 35 найменування.