Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Константинова, Т. В."

Зараз показуємо 1 - 19 з 19
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на ефективність діяльності хлібопекарських підприємств
    (2022) Бровкіна, Ю. О.; Константинова, Т. В.; Шалений, В. А.
  • Документ
    Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу
    (ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.
    У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
  • Документ
    Основні нaпpями впpовaдження інновaцій у хapчовій пpомисловості
    (2020) Константинова, Т. В.
  • Документ
    Оценка одесскими студентами уровня коррупции в Украине
    (2018) Okulicz-Kozaryn, W.; Константинова, Т. В.
    Цель работы заключается в оценке студентами, связанными с реальным бизнесом, уровня коррупции в Украине, как возможной причины кризисных явлений. Исследование было выполнено в октябре-декабре 2017 г. в Одесской национальной академии пищевых технологий при поддержке Восточно-Европейской научной группы и гранта №0114U006192 (Днепропетровск, Украина). Основными методами исследования были анкетирование и статистическая обработка анкет. В анкетах студенты оценивали уровень коррупции в Украине от 2001 г. до 2016 г. с прогнозной цифрой на 2021 г.
  • Документ
    Оцінка інвестиційної привабливості розробки проекту сонячних холодильних установ
    (2020) Константинова, Т. В.
    Попит на сонячні елементи набрав обертів через різке зростання установок на даху з подальшим збільшенням застосування в архітектурному секторі. Крім того, очікується, що попит на параболічні жолоби і сонячні електростанції в виробництві електроенергії збільшить попит на концентровані сонячні енергетичні системи.
  • Документ
    Оцінка інвестшпйної привабливості розробки проекту сонячних холодильних установ
    (2020) Константинова, Т. В.
  • Документ
    Політичний вплив на економічний розвиток України на початку ХХІ століття
    (2017) Константинова, Т. В.
    Актуальність дослідження обраної теми обумовлена нестабільною політичною ситуацією в Україні сьогодення, яка впливає на економічний розвиток держави та на соціальні зміни в соціумі.
  • Документ
    Практичні аспекти економічної трансформації в Україні
    (2018) Константинова, Т. В.
    В даній роботі були розглянуті практичні аспекти економічної трансформації в Україні
  • Документ
    Привабливість харчового бізнесу в Україні
    (ОНАХТ, 2017) Басюркіна, Н. Й.; Бровкіна, Ю. О.; Вігуржинська, С. Ю.; Каламан, О. Б.; Карпінська, Г. В.; Колесник, В. І.; Константинова, Т. В.; Крупіна, С. В.; Лайко, О. І.; Поплавська, С. О.; Сорокіна, А. Г.; Свистун, Т. В.; Тортіка, Л. Л.; Трішин, Ф. А.; Хмура, О. Г.; Черкаський, А. В.; Шалений, В. А.
    У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання забезпечення привабливості харчового бізнесу України в економічному, технічному, соціально- психологічному, інтелектуальному, регіональному аспектах. Показано, що потрібен постійний моніторинг і прогнозування кон'юнктури ринку харчових продуктів, агропродовольчої сировини, ринку послуг громадського харчування і торгівлі харчовими продуктами, вивчення всіх форм розвитку харчового бізнесу - від малих підприємств до величезних агропромислових формувань, торгівельних мереж або готельно-ресторанних комплексів. Розкрито організаційно-економічні аспекти привабливості харчових і аграрних виробництв, ресторанного бізнесу і торгівлі харчовими продуктами в Україні. Висвітлено суть інноваційних підходів до автоматизації управління бізнес-процесами в АПК. Досліджено інвестиційний розвиток Українського Причорномор’я та діяльність малих підприємств Одеського регіону. Вважаємо, що дана монографія спонукатиме державних діячів до прийняття розумних виважених рішень в державній агропродовольчій політиці, а українську молодь - до важливості ставлення до їжі, проблем продовольчого забезпечення і розвитку харчового бізнесу в Україні. Монографія підготовлена за результатами наукових досліджень, проведених згідно плану наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій. Вона спрямована на теоретичне осмислення проблем розвитку харчового бізнесу, як основи забезпечення продовольчої безпеки та розвитку майбутніх поколінь українців. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
  • Документ
    Ретроспективний аналіз прибутковості діяльності суб’єктів підприємства в контексті макроекономічного розвитку
    (2021) Шалений, В. А.; Константинова, Т. В.
  • Документ
    Соціально-політичні аспекти впливу на діяльність харчових підприємств в Україні
    (2018) Константинова, Т. В.
    Соціально-політичні чинники, що впливають на бізнес, набувають нині величезного значення в Україні.
  • Документ
    Соціальні аспекти управління малим та середнім бізнесом в Україні
    (2021) Константинова, Т. В.; Шалений, В. А.; Бровкіна, Ю. О.
  • Документ
    Удосконалення механізмів планування в системі управління діяльністю харчових підприємств
    (2019) Константинова, Т. В.
    Планування є першою та однією з найголовніших функцій управління, адже розробка ефективних управлінських рішень є запорукою успішної діяльності підприємств галузі. Дослідження, що стосуються управління підприємством варто направити на вивчення механізму функціонування функції планування на усіх ієрархічних рівнях організації.
  • Документ
    Удосконалення механізмів стратегічного планування в системі управління діяльністю харчових підприємств
    (2019) Константинова, Т. В.
    Дисертація присвячена формуванню концептуальних засад та розробка теоретико-прикладних аспектів з удосконалення механізмів стратегічного планування в системі управління діяльністю харчових підприємств. Дослідження показали, що підвищення ефективності формування й використання всіх видів ресурсів розвитку підприємств вимагає формування ними систем стратегічного управління, які адекватно реагують на дії ринкового механізму й, відкривають перед виробниками широкі можливості для розробки й ухвалення правильних, обґрунтованих рішень за усіма аспектами їх діяльності. Для досягнення зазначеної мети в роботі автором розвинуто тлумачення категорії стратегічного планування як концептуального базису процесу маркетингового управління, обґрунтовано концептуальну модель удосконалення механізмів стратегічного планування; досліджено методичне забезпечення дослідження стану підприємств харчової промисловості; удосконалено концептуальний підхід формування стратегії стійкого розвитку підприємств харчової промисловості; удосконалено науково-методичні засади економічної оцінки ресурсного забезпечення підприємств харчового сектору; сформовано методичний інструментарій оцінки ефективності управління на підприємстві в умовах конкуренції та економічної нестабільності; розроблено рекомендації з реалізації методичних підходів до організації стратегічного управління на всіх рівнях харчової галузі; обґрунтовано стратегію адаптації управління харчовим підприємством; досліджено механізм управління стійким розвитком підприємств в умовах економічної нестабільності; розвинуто систему ризик-менеджменту підприємств харчової промисловості.
  • Документ
    Удосконалення механізмів стратегічного планування в системі управління діяльністю харчових підприємств
    (ОНАХТ, 2019-03-26) Константинова, Т. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертація присвячена формуванню концептуальних засад і розробці теоретико-прикладних аспектів з удосконалення механізмів стратегічного планування в системі управління діяльністю харчових підприємств. Дослідження довели, що підвищення ефективності формування і використання всіх видів ресурсів розвитку підприємств вимагає формування систем стратегічного управління, які адекватно реагують на вплив ринкового механізму, відкривають перед виробниками широкі можливості для розробки і ухвалення виважених, правильних, обґрунтованих рішень за всіма аспектами їх діяльності. Для досягнення зазначеної мети в роботі автором розвинуто тлумачення категорії стратегічного планування як концептуального базису процесу маркетингового управління. Обґрунтовано концептуальну модель удосконалення механізмів стратегічного планування; досліджено методичне забезпечення дослідження стану підприємств харчової промисловості, удосконалено концептуальний підхід формування стратегії стійкого розвитку підприємств харчової промисловості, удосконалено науково-методичні засади економічної оцінки ресурсного забезпечення харчових підприємств, сформовано методичний інструментарій оцінки ефективності управління на підприємстві в умовах конкуренції та економічної нестабільності, розроблено рекомендації з реалізації методичних підходів до організації стратегічного управління на всіх рівнях, обґрунтовано стратегію адаптації управління харчовим підприємством; досліджено механізм управління стійким розвитком підприємств в умовах економічної нестабільності, розвинуто систему ризик- менеджменту підприємств харчової промисловості. Для управління стійким розвитком підприємств харчової промисловості в умовах конкуренції та економічної нестабільності розроблено відповідний механізм, до складу якого входить дослідження чинників дестабілізації, які виражають потребу в подоланні негативних явищ або їх пом’якшенні з прийняттям до уваги пов’язаних з ними причин.
  • Документ
    Форми організації самостійної роботи з дисципліни «Бізнес планування»
    (2022) Бровкіна, Ю. О.; Константинова, Т. В.
  • Документ
    Шляхи забезпечення якості вищої освіти в Україні та ЄС
    (2020) Константинова, Т. В.
  • Документ
    Інноваційний розвиток освіти в Україні
    (2021) Константинова, Т. В.; Шалений, В. А.
  • Документ
    Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні
    (ФОП Гуляєва В.М., 2019) Басюркіна, Н. Й.; Вігуржинська, С. Ю.; Горбаченко, С. А.; Дишкантюк, О. В.; Карпинська, Г. В.; Константинова, Т. В.; Кривоногова, I. Г.; Лайко, О. I.; Макаринська, А. В.; Мурзановський, Г. М.; Немченко, Г. В.; Савченко, Т. В.; Саінчук, А. О.; Свистун, Т. В.; Солоницька, I. В.; Соц, С. М.; Талпа, В. П.; Турленко, Н. В.; Чехович, З. В.
    У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці, зокрема, в аспекті реформування економіки України. Розкрито інноваційний розвиток харчових, переробних і аграрних виробництв, морегосподарського комплексу, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі харчовими продуктами в Україні та її регіонах. Досліджено напрями інвестиційного розвитку ринків продовольчої сировини, продовольства і послуг. Висвітлено перспективні напрями розвитку бізнесу в Україні на інноваційній основі. Обгрунтовано пропозиції стосовно розвитку бізнес-структур в умовах децентралізації. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, морегосподарського комплексу, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок