Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Коваленко, О. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    83594 Спосіб одержання водорозчинного β-глюкану
    (2013) Черно, Н. К.; Коваленко, О. В.; Шапкіна, К. І.
    1. Спосіб одержання водорозчинного β-глюкану, який характеризується тим, що водонерозчинний β-глюкан клітинних стінок хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae піддають ферментативному гідролізу шляхом обробки його мультиферментним препаратом Rovabio Excel АР при концентрації ферменту у розчині 0,25-0,5 мг/см3 протягом 24-72 годин і співвідношенні фермент:субстрат 1:(15-45), після гідролізу суміш кип'ятять 15 хвилин, супернатан відокремлюють і сушать. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз проводять при Т = 37 °C і рН = 6.
  • Документ
    86714 Спосіб одержання β-глюкану хлібопекарських дріжджів
    (2014) Черно, Н. К.; Коваленко, О. В.; Шапкіна, К. І.
    Спосіб одержання b-глюкану хлібопекарських дріжджів, що включає обробку хлібопекарських дріжджів розчином Н2О2, відокремлення осаду, обробку його розчином NaOH і оцтової кислоти та наступне сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що хлібопекарські дріжджі обробляють 3-24 % розчином Н2О2, а обробку розчином NaOH здійснюють в два етапи, при цьому на першому етапі осад обробляють 3-6 % розчином NaOH при гідромодулі 1:(1-2) і кімнатній температурі протягом 0,5-2,0 годин, а на другому етапі осад обробляють 3-6 % розчином NaOH при гідромодулі 1:(2-3) при 45-65 °C протягом 1,0-2,0 годин.
  • Документ
    Біокоректори процесів травлення
    (2010) Черно, Н. К.; Крусір, Г. В.; Коваленко, О. В.
    Монографію присвячено комплексному рішенню проблеми концентрування, стабілізації біокоректорів процесів травлення людини (рослинні ферменти та рослинні інгібітори травних ферментів) та одержання біологічно активних добавок і функціональних продуктів з їх включенням.
  • Документ
    Цінова кон'юнктура продовольчого ринку України в надзвичайних ситуаціях 2020-2022 років
    (2023) Коваленко, О. В.; Ященко, Л. О.
    В роботі розглянуто проблему продовольчої безпеки в Україні в період пандемії COVID-19 та повномасштабного вторгнення. Показана динаміка зміни цін на окремі харчові продукти в зазначений період. Дано рекомендації щодо покращення продовольчої безпеки країни.
  • Документ
    Щодо стратегічних пріоритетів державної продовольчої політики в умовах сьогочасних викликів
    (2017) Коваленко, О. В.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок