Перегляд за Автор "Коваленко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ83594 Спосіб одержання водорозчинного β-глюкану(2013) Черно, Н. К.; Коваленко, О. В.; Шапкіна, К. І.1. Спосіб одержання водорозчинного β-глюкану, який характеризується тим, що водонерозчинний β-глюкан клітинних стінок хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae піддають ферментативному гідролізу шляхом обробки його мультиферментним препаратом Rovabio Excel АР при концентрації ферменту у розчині 0,25-0,5 мг/см3 протягом 24-72 годин і співвідношенні фермент:субстрат 1:(15-45), після гідролізу суміш кип'ятять 15 хвилин, супернатан відокремлюють і сушать. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ферментативний гідроліз проводять при Т = 37 °C і рН = 6.
- Документ86714 Спосіб одержання β-глюкану хлібопекарських дріжджів(2014) Черно, Н. К.; Коваленко, О. В.; Шапкіна, К. І.Спосіб одержання b-глюкану хлібопекарських дріжджів, що включає обробку хлібопекарських дріжджів розчином Н2О2, відокремлення осаду, обробку його розчином NaOH і оцтової кислоти та наступне сушіння цільового продукту, який відрізняється тим, що хлібопекарські дріжджі обробляють 3-24 % розчином Н2О2, а обробку розчином NaOH здійснюють в два етапи, при цьому на першому етапі осад обробляють 3-6 % розчином NaOH при гідромодулі 1:(1-2) і кімнатній температурі протягом 0,5-2,0 годин, а на другому етапі осад обробляють 3-6 % розчином NaOH при гідромодулі 1:(2-3) при 45-65 °C протягом 1,0-2,0 годин.
- ДокументБіокоректори процесів травлення(2010) Черно, Н. К.; Крусір, Г. В.; Коваленко, О. В.Монографію присвячено комплексному рішенню проблеми концентрування, стабілізації біокоректорів процесів травлення людини (рослинні ферменти та рослинні інгібітори травних ферментів) та одержання біологічно активних добавок і функціональних продуктів з їх включенням.
- ДокументЦінова кон'юнктура продовольчого ринку України в надзвичайних ситуаціях 2020-2022 років(2023) Коваленко, О. В.; Ященко, Л. О.В роботі розглянуто проблему продовольчої безпеки в Україні в період пандемії COVID-19 та повномасштабного вторгнення. Показана динаміка зміни цін на окремі харчові продукти в зазначений період. Дано рекомендації щодо покращення продовольчої безпеки країни.
- ДокументЩодо стратегічних пріоритетів державної продовольчої політики в умовах сьогочасних викликів(2017) Коваленко, О. В.