Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кобєлєва, С. М."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    34454 Спосіб сушіння зелені петрушки
    (2008) Кобєлєва, С. М.; Труфкаті, Л. В.; Данилова, О. І.; Зеленська, Л. Д.
    Спосіб сушіння зелені петрушки, що включає її інспекцію, миття, подрібнення, замочування у розчині протягом 1-5 хв., відділення подрібненого листя від розчину і видалення вологи, який відрізняється тим, що як розчин використовують розчин олії зародків пшениці у воді з масовою часткою олії 0,05-0,1 %.
  • Документ
    34485 Спосіб сушіння листових овочів родини селерових-apiaceae (зонтичних-umbelliferae)
    (2008) Кобєлєва, С. М.; Труфкаті, Л. В.; Зеленська, Л. Д.
    Спосіб сушіння листових овочів родини Селерових Аріасеае (Зонтичних - Umbelliferae), що включає їх інспекцію, сушіння, миття, подрібнення, замочування в розм'якшуючому розчині протягом 1-5 хв., відділення від нього, видалення вологи, який відрізняється тим, що розчин являє собою дисперговану олію зародків пшениці у кількості 0,05-0,1 % у водному розчині, який містить хлорид натрію 1-2 % і 0,25 % аскорутину.
  • Документ
    39686 Спосіб сушіння листових овочів
    (2009) Єгорова, А. В.; Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Зеленська, Л. Д.
    Спосіб сушіння листової зелені, що передбачає інспекцію листової зелені, миття, подрібнювання, замочування в розчині, що розм'якшує поверхневий ліпідний шар зелені, протягом 1-5 хв. та сушіння, який відрізняється тим, що як розчин використовують біологічно активну олію, дисперговану у воді, з масовою часткою 0,01-0,5 %.
  • Документ
    49797 Спосіб сушіння моркви
    (2010) Капрельянц, Л. В.; Шпирко, Т. В.; Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Зеленська, Л. Д.
    Спосіб сушіння моркви, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнювання, бланшування в суспензії протягом 1-6 хв., що знижує вологоутримання структурних елементів клітин, сушіння, який відрізняється тим, що для бланшування використовують суспензію, яка містить біомодифікований харчовий продукт з борошна бобових культур, диспергований у воді, з масовою часткою твердої фази 0,5-2,0 %.
  • Документ
    57952 Перша страва швидкого приготування
    (2011) Труфкаті, Л. В.; Кобєлєва, С. М.; Данилова, О. І.
    Композиція інгредієнтів першої страви швидкого приготування, що містить жир, борошно пшеничне, шпинат, цибулю, сухе молоко, прянощі, білі корені, картопляне пюре, приправу і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить капусту і моркву, а як приправу містить петрушку, селеру, кінзу, кріп, тархун, базилік, гісоп, шавлію.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок