Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Касьянова, А. Ю."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Низькокалорійні пробіотичні спреди зі збалансованим жирнокслотним складом
    (2017) Ткаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.; Касьянова, А. Ю.
    Науково обгрунтовано рецептури низькокалорійних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом згідно концепції розвитку асортименту вершково-рослинних спредів, яка передбачає кілька пріоритетних напрямків.
  • Документ
    Обоснование рациональных концентраций антиоксидантов в низкожирных спредах со сбалансированным жирнокислотным составом
    (2017) Ткаченко, Н. А.; Избаш, Е. А.; Касьянова, А. Ю.
    Цель данной работы - определение рациональных концентраций антиоксидантов в рецептуре низкожирных спредов со сбалансированным жирнокислотным составом. Объектами исследований были выбраны витамины А, Е, органический (дрожжевой) селен, а также спреды, содержащие от 10 до 30% суточной потребности каждого отдельно взятого антиоксиданта с учетом природного их содержания в сырьевых ингредиентах.
  • Документ
    Обґрунтування способів введення біфідобактерій до низькожирних спредів
    (2017) Ткаченко, Н. А.; Касьянова, А. Ю.
    Обгрунтовано доцільність введення активізованих монокультур B. animalis Bb-12 у стерилізованому знежиреному молоці у високожирні молочно-рослинні вершки у кількості 10% при виробництві солодко- та кисловершкових низькожирних пробіотичних спредів.
  • Документ
    Роль жирних кислот в харчуванні людини та при виробництві спредів функціонального призначення
    (2015) Куренкова, О. О.; Касьянова, А. Ю.
    Для вирiшення задачi оптимiзації жирнокислотного складу спредiв функцiонального призначення було здiйснено купажування молочного й рослинних жирiв.
  • Документ
    Солодковершковий біфідовмісний спред зі збалансованим жирно-кислотним складом
    (2016) Касьянова, А. Ю.
    Особливостi технології спредiв, сучаснi способи стабiлiзацii лабiльних iнгредiєнтiв, а також вiдомi прийоми пiдвищення активностi пробiотикiв, дозволяють створити новi види спредiв, якi включають живi мiкроорганiзми, в т.ч. бiфiдобактерiї. Метою представленоiї роботи стала розробка технологiї низькожирного солодко­вершкового бiфiдовмiсного спреду зi збалансованим жирнокислотним складом.
  • Документ
    Технології низькожирних біфідовмісних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом
    (2017) Ткаченко, Н. А.; Ізбаш, Є. О.; Касьянова, А. Ю.
    З урахуванням основних положень теорії збалансованого харчування, сучасними вченими визначені теоретичні основи ресурсозберігаючих технологій, розроблені основи проектування багатокомпонентних продуктів харчування з регульованим хімічним складом згідно з рекомендаціями нутриціології, що сприяє поліпшенню харчування населення і збереженню здоров’я.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок