Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Караман, Ю. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    138936 Композиція інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти
    (2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Караман, Ю. В.; Репчинська, А. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування плодово-горіхової пасти, в якій шляхом введення нових інгредієнтів, забезпечити подовження терміну її зберігання, підвищення біологічної цінності готового продукту, надання йому функціональних властивостей (профілактики стресу).
  • Документ
    138985 Композиція інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off"
    (2019) Тележенко, Л. М.; Козонова, Ю. О.; Репчинська, А. С.; Караман, Ю. В.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування гарбузово-горіхових хлібців "Stress off", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни підсолоджувала і виду насіння забезпечити підвищення біологічної і харчової цінності готового продукту та надання йому функціональних властивостей (профілактика стресу).
  • Документ
    Професійні захворювання кухарів та працівників кухні
    (2018) Караман, Ю. В.
    Професійні захворювання – одна з небагатьох причин порушення працездатності, зменшення середньої тривалості життя, погіршення виробництва, тому дотриманню оптимальних умов праці варто приділяти багато уваги.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок