Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Капетула, С.М."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    105271 Спосіб одержання олії з насіння амаранту
    (Одес. нац. акад. харч. технологій, 2014) Бурдо, О.Г.; Светлічний, П.І.; Капетула, С.М.
    В основу винаходу поставлено задачу розробити установлений спосіб одержання олії з насіння амаранту, в якому шляхом заміни розчинника проведення екстрагування при обробці НВЧ-полем, забезпечити скорочення тривалості процесу, зменшення витрат електроенергії та покращення якості олії.
  • Документ
    Математическая модель экстрагирования семян масличных культур
    (2014) Капетула, С.М.
    В результате проведенных опытов выведено, что за счет влияния электромагнитного поля в процессе экстрагирования можно получить больший процентный выход продукта, сократить длительность технологического процесса и снизить затраты энергии.
  • Документ
    Регулирование качества бисквитных полуфабрикатов с альбуминами
    (2008) Капетула, С.М.
    Изучалось влияние поверхностно-активных веществ на качественные показатели бисквитных полуфабрикатов на основе альбуминов.
  • Документ
    Узагальнення бази експериментальних даних при екстрагуванні рослинної сировини в електромагнітному полі
    (2015) Капетула, С.М.
    Метою роботи є узагальнення бази експериментальних даних та розробка математичної моделі процесу екстрагування розчинних речовин з насіння амаранту під дією електромагнітного поля.
  • Документ
    Функционально-технологические свойства яйцепродуктов в технологии бисквитных полуфабрикатов
    (2010) Капетула, С.М.
    Цель работы - сравнительная оценка функционально-технологических свойств яйцепродуктов, определение рациональных условий восстановления сухих яичных продуктов (яичного порошка, сухого желтка и белка) различных производителей и сухого альбумина, параметров получения пенной структуры для усовершенствования технологии бисквитов на их основе.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок