Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Каменева, Н. В."

Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    148166 Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень
    (2021) Каменева, Н. В.; Тараненко, О. Г.
    Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень, при якому виконують обприскування рослини комплексними препаратами перед початком цвітіння, у фазу початку росту ягід і у період початку дозрівання ягід.
  • Документ
    Дескрипторно-профильный метод сенсорного анализа в современной пищевой промышленности
    (2018) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Титлова, О. А.
    Дескрипторно-профильный метод имеет большие перспективы в органолептическом анализе благодаря гибкости и возможности приспособить его для решения различных задач производственного или исследовательского характера.
  • Документ
    Кейс-метод у науково-дослідній роботі студентів
    (2021) Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.; Сугаченко, Т. С.; Каменева, Н. В.
  • Документ
    Компетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні
    (2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.
    Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
  • Документ
    Методичне обґрунтування організації дистанційного навчання студентів з дисципліни «Технологія бродильних виробництв»
    (2022) Тараненко, О. Г.; Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.
  • Документ
    Методологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження
    (2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Сугаченко, Т. С.
  • Документ
    Науково-практичні аспекти застосування фізіологічно активних речовин у виноградаростві
    (Гельветика, 2020) Каменева, Н. В.
    Приведена основна частина наукових праць Каменевої Наталі, які присвячені питанням застосування фізіологічно активних речовин ендогенного та екзогенного походження для підвищення продуктивності та якості винограду в умовах півдня України. Викладено результати досліджень вивчення застосування позакореневого та кореневого підживлень винограду на різних сортах винограду.
  • Документ
    Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
    (Гельветика, 2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.
    У навчальному посібнику "Основи сенсорного аналізу харчових продуктів" наведено загальну класифікацію та характеристику органолептичних властивостей таких груп продуктів, як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних виробів, м'ясних та рибних продуктів. Крім того, розглянуто питання якості з точки зору органолептичних властивостей, впливу сировини на якість, правила дегустації та основи організації сенсорного аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
  • Документ
    Особливості підготовки студентів за освітньо-науковою програмою «Сенсорний аналіз в харчових технологіях»
    (2020) Ткаченко, О. Б.; Тітлова, О. О.; Каменева, Н. В.
  • Документ
    Порівняння характеристик сенсорних профілів вин з сорту Рислінг Рейнский, вирощених в Україні та Франції
    (2022) Каменева, Н. В.; Веречук, О. А.
  • Документ
    Природні біокомпонентні біостимулятори та якість винограду і вина сорту Аліготе
    (2017) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.
    Метою досліджень було вивчення впливу застосування препарату Стимпо на урожай, якість винограду і вина сорту Аліготе в агрокліматичних умовах Південного Причорномор’я.
  • Документ
    Пропозиції щодо розширення асортименту пресервів з морепродуктів
    (2017) Памбук, С. А.; Каменева, Н. В.
    З метою розширення асортименту пресервів було запропоновано рецептури пресервів з кальмарів в різних соусах. Було обрано 5 видів заливок: тартар, часниковий, томатний, кисло-солодкий, в ароматизованій олії.
  • Документ
    Підвищення кваліфікації викладачів ОНАХТ за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів»
    (2018) Ткаченко, О. Б.; Валевська, Л. О.; Каменева, Н. В.
    Сенсорна оцінка харчових продуктів стає важливим аспектом розробки та маркетингу нової продукції, оскільки вона забезпечує більш глибоке розуміння як поведінки споживачів, так і питань забезпечення якості. Методи сенсорного аналізу в харчовій промисловості є ефективними інструментами, які дозволяють визначати органолептичні показники продукції, оцінювати їхню значимість та прогнозувати реакцію споживачів, а також визначати характерні особливості продуктів.
  • Документ
    Реалізація технологій дистанційного навчання за кордоном та в Україні
    (2017) Каменева, Н. В.; Памбук, С. А.
    Щоб система дистанційного навчання зайняла гідне місце в системі освіти України, потрібно вирішити зазначенні проблеми. А насамперед створити глобальну комп'ютерну мережу освіти й науки, оскільки саме комп'ютер дає змогу отримувати навчальний матеріал, є водночас і бібліотекою, і центром довідкової інформації, і комунікативним центром.
  • Документ
    Слабоалкогольні вина – новий продукт на ринку України
    (2022) Каменева, Н. В.; Ткаченко, О. Б.; Тараненко, О. О.; Тітлова, О. О.
  • Документ
    Фізіологічні та біохімічні основи підвищення врожаю і якості винограду
    (Факт, 2021) Каменева, Н. В.
    Монографія присвячена оцінці низки технологічних рішень, в основі яких лежить застосування мікро- і макроелементів, регуляторів росту, фізіологічно активних речовин, що відносяться до різних груп сполук, а також мікродобрив сучасного покоління. Застосування зазначених речовин у країнах світового виноградарства дозволило отримати значну базу даних, аналіз яких надається у монографії

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок