Перегляд за Автор "Каменева, Н. В."
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ148166 Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень(2021) Каменева, Н. В.; Тараненко, О. Г.Спосіб позакореневого підживлення виноградних насаджень, при якому виконують обприскування рослини комплексними препаратами перед початком цвітіння, у фазу початку росту ягід і у період початку дозрівання ягід.
- ДокументДескрипторно-профильный метод сенсорного анализа в современной пищевой промышленности(2018) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Титлова, О. А.Дескрипторно-профильный метод имеет большие перспективы в органолептическом анализе благодаря гибкости и возможности приспособить его для решения различных задач производственного или исследовательского характера.
- ДокументКейс-метод у науково-дослідній роботі студентів(2021) Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.; Сугаченко, Т. С.; Каменева, Н. В.
- ДокументКомпетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні(2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
- ДокументМетодичне обґрунтування організації дистанційного навчання студентів з дисципліни «Технологія бродильних виробництв»(2022) Тараненко, О. Г.; Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.
- ДокументМетодологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження(2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Сугаченко, Т. С.
- ДокументНауково-практичні аспекти застосування фізіологічно активних речовин у виноградаростві(Гельветика, 2020) Каменева, Н. В.Приведена основна частина наукових праць Каменевої Наталі, які присвячені питанням застосування фізіологічно активних речовин ендогенного та екзогенного походження для підвищення продуктивності та якості винограду в умовах півдня України. Викладено результати досліджень вивчення застосування позакореневого та кореневого підживлень винограду на різних сортах винограду.
- ДокументОснови сенсорного аналізу харчових продуктів(Гельветика, 2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.У навчальному посібнику "Основи сенсорного аналізу харчових продуктів" наведено загальну класифікацію та характеристику органолептичних властивостей таких груп продуктів, як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних виробів, м'ясних та рибних продуктів. Крім того, розглянуто питання якості з точки зору органолептичних властивостей, впливу сировини на якість, правила дегустації та основи організації сенсорного аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
- ДокументОсобливості підготовки студентів за освітньо-науковою програмою «Сенсорний аналіз в харчових технологіях»(2020) Ткаченко, О. Б.; Тітлова, О. О.; Каменева, Н. В.
- ДокументПорівняння характеристик сенсорних профілів вин з сорту Рислінг Рейнский, вирощених в Україні та Франції(2022) Каменева, Н. В.; Веречук, О. А.
- ДокументПриродні біокомпонентні біостимулятори та якість винограду і вина сорту Аліготе(2017) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.Метою досліджень було вивчення впливу застосування препарату Стимпо на урожай, якість винограду і вина сорту Аліготе в агрокліматичних умовах Південного Причорномор’я.
- ДокументПропозиції щодо розширення асортименту пресервів з морепродуктів(2017) Памбук, С. А.; Каменева, Н. В.З метою розширення асортименту пресервів було запропоновано рецептури пресервів з кальмарів в різних соусах. Було обрано 5 видів заливок: тартар, часниковий, томатний, кисло-солодкий, в ароматизованій олії.
- ДокументПідвищення кваліфікації викладачів ОНАХТ за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів»(2018) Ткаченко, О. Б.; Валевська, Л. О.; Каменева, Н. В.Сенсорна оцінка харчових продуктів стає важливим аспектом розробки та маркетингу нової продукції, оскільки вона забезпечує більш глибоке розуміння як поведінки споживачів, так і питань забезпечення якості. Методи сенсорного аналізу в харчовій промисловості є ефективними інструментами, які дозволяють визначати органолептичні показники продукції, оцінювати їхню значимість та прогнозувати реакцію споживачів, а також визначати характерні особливості продуктів.
- ДокументРеалізація технологій дистанційного навчання за кордоном та в Україні(2017) Каменева, Н. В.; Памбук, С. А.Щоб система дистанційного навчання зайняла гідне місце в системі освіти України, потрібно вирішити зазначенні проблеми. А насамперед створити глобальну комп'ютерну мережу освіти й науки, оскільки саме комп'ютер дає змогу отримувати навчальний матеріал, є водночас і бібліотекою, і центром довідкової інформації, і комунікативним центром.
- ДокументСлабоалкогольні вина – новий продукт на ринку України(2022) Каменева, Н. В.; Ткаченко, О. Б.; Тараненко, О. О.; Тітлова, О. О.
- ДокументФізіологічні та біохімічні основи підвищення врожаю і якості винограду(Факт, 2021) Каменева, Н. В.Монографія присвячена оцінці низки технологічних рішень, в основі яких лежить застосування мікро- і макроелементів, регуляторів росту, фізіологічно активних речовин, що відносяться до різних груп сполук, а також мікродобрив сучасного покоління. Застосування зазначених речовин у країнах світового виноградарства дозволило отримати значну базу даних, аналіз яких надається у монографії