Перегляд за Автор "Калугіна, Ю. Г."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108228 Композиція інгредієнтів для приготування сорбету(2016) Дишкантюк, О. В.; Калугіна, Ю. Г.Композиція інгредієнтів для приготування сорбету, що містить йодовмісний компонент, солодкий компонент, лимонний сік, добавки і воду, яка відрізняється тим, що як йодовмісний компонент вона містить плоди фейхоа, перетерті із цукром, як добавки порошок кардамону і коріння імбиру, а як солодкий компонент цукор-пісок.
- Документ118723 Композиція інгредієнтів для приготування мусу(2017) Тележенко, Л. М.; Калугіна, Ю. Г.; Калугіна, І. М.; Доброва, Ж. Г.Композиція інгредієнтів для приготування мусу, що містить плодовий компонент, манну крупу, цукор і воду, яка відрізняється тим, що як плодовий компонент вона містить подрібнені ягоди актинідії.
- Документ122784 Склад сорбету з фейхоа та волоським горіхом(2018) Калугіна, І. М.; Сивун, А. І.; Калугіна, Ю. Г.Склад сорбету з фейхоа та волоським горіхом, що містить плоди фейхоа, підсолоджувач, смакову приправу та воду, який відрізняється тим, що додатково містить волоські горіхи, як підсолоджувач містить мед, а як смакову приправу - порошок коріандру.
- Документ123857 Ягідне желе з йоштою(2018) Калугіна, І. М.; Калугіна, Ю. Г.; Васильєв, М. В.Ягідне желе, що містить ягідну основу, лимонну кислоту, желатин, воду та цукор, яке відрізняється тим, що як ягідну основу використовують ягоди йошти.
- ДокументСпеції у технологіях страв «здорового» харчування для молоді(2013) Калугіна, Ю. Г.Нажаль, сьогодні молодь в більшості випадків надає перевагу стравам швидкого харчування, так званому фаст-фуду. Підприємства харчування всесвітньовідомих брендів («МакДональдс», «Бургер Кінг», «Містер Снек»), де можна швидко перекусити, впевнено стають невід’ємною частиною буденного життя українців.
- ДокументСтрави з фейхоа лікувально-профілактичного призначення(2015) Калугіна, Ю. Г.Доцiльно розробляти страви лiкувально-профiлактичного призначення на основi сировини багатої на йод. Майже iдеальною сировиною для виробництва збагачених йодом страв для лiкувально-профiлактичного харчування є фейхоа.
- ДокументУдосконалення організації виробництва в робочих їдальнях при промислових підприємствах(2017) Калугіна, І. М.; Тележенко, Л. М.; Калугіна, Ю. Г.Сьогодні назріла потреба вирішення питання щодо удосконалення організації виробництва й харчування працівників на промислових підприємствах. Раціональна організація лікувально-профілактичного харчування передбачає розробку комплексних раціонів з урахуванням енергетичних затрат різних груп інтенсивності праці та необхідних поживних речовин. Враховуючи стан проблеми, фахівцям з технології харчування необхідно зосередити увагу на розробці раціонів лікувально-профілактичного призначення для харчування працівників, які зайняті на роботах з важкими та шкідливими умовами праці.