Перегляд за Автор "Калугіна, І.М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗначення рекреаційної освіти у підготовці спеціаліста з готельно-ресторанної справи(2009) Калугіна, І.М.
- ДокументРозробка технології солодких страв з радіопротекторними властивостями(2015) Калугіна, І.М.Враховуючи стан сучасної екології й зростаючу кількість техногенних аварій (Чорнобильська катастрофа, в тому числі) перед фахівцями ресторанної галузі поставлене важливе завдання по розробці нових страв з радіопротекторними властивостями.
- ДокументРоль комплексного дипломного проектування у розробці інвестиційних проектів(2014) Тележенко, Л.М.; Калугіна, І.М.Ринкові відносини виставляють вимоги щодо актуальності тем дипломних проектів студентів: тематика дипломних проектів сьогодні повинна враховувати новітні досягнення науки і техніки, сучасний досвід фахівців при розв’язуванні актуальних проблем галузі, бути практично затребуваною та мати реальний характер. Це, в свою чергу, викликає пошук нових форм дипломного проектування, які будуть сприяти оволодінню студентами навичок самостійного, творчого рішення інженерних, організаційних і технологічних задач галузі і забезпечувати умови для підготовки конкурентоздатного, професійно-мобільного сучасного фахівця.