Перегляд за Автор "Калмикова, І. С."
Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАлгоритм побудови гастромаршрутів в дестинаціях Одеської області(2019) Меліх, О. О.; Калмикова, І. С.; Саркісян, Г. О.Широко відомий факт, що без створення маршруту організація туристичної подорожі носить неконкурентний характер. Видів та різновидів маршрутів може бути багато на обраній дестинації, як я багато видів самих турів і туризму.
- ДокументАРР-навчальний засіб одержання знань для студентів напряму підготовки 242 «Туризм»(2018) Меліх, О. О.; Добрянська, Н. А.; Калмикова, І. С.В цій статті розглядається ефективність співпраці із спеціалістами Факультету комп`ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту ОНАХТ з питань створення навчальних туристичних app надалі.
- ДокументВикористання методики дизайн-мислення для підвищення якості дистанційного навчання(2022) Калмикова, І. С.
- ДокументДегустаційний бізнес з точки зору регіонального розвитку(2022) Калмикова, І. С.
- ДокументДосвід проведення дегустацій в дистанційному режимі(2021) Калмикова, І. С.
- ДокументЕкономічна ефективність дегустаційної діяльності у складі туристичного бізнесу(2017) Осипова, Л. А.; Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.Економічна ефективність дегустацій має декілька вимірювань. Класичне співвідношення результатів і витрат у розрахунках дозволяє виокремити види дегустаційної діяльності у складі туристичного бізнесу.
- ДокументЗабезпечення харчової безпеки в сільському туризмі(2022) Калмикова, І. С.
- ДокументЗастосування електроплазмолізу для видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку(ОТІХП, 1993) Калмикова, І. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів; 05.18.07 - Технология продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв. У дисертаційній роботі розроблено інтенсивну технологію червоних столових вин і натурального виноградного соку, збагаченого флавоноїдами, яка базуються на застосуванні електроплазмоліза. Науково обгрунтовано та перевірено у виробничих умовах технологічні режими електроплазмолізу мезги винограду червоних сортів. Виробничі випробування способу інтенсивного видобування фенольних речовин із виноградної мезги поклали доцільність застосування електроплазмолізу в технології червоних столових вин і натурального соку.
- ДокументЗастосування сорбентів та стабілізаторів біологічного походження у виноробстві(2016) Калмикова, І. С.В останні роки в зв'язку з ростом уваги до безпеки харчових продуктів та їх біологічної цінності стала з'являтися тенденція до виведення з виробництва синтетичних стабілізаторів і антиоксидантів і заміна їх на природні аналоги. Тому пошук природних регуляторів біотехнологічних процесів і антиоксидантів є актуальним і своєчасним завданням.
- ДокументКонцепція міжнародної школи вина(2017) Осипова, Л. А.; Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.Метою проекту є створення навчального та комунікаційного майданчика, який би об’єднував вчених, виробників, дистриб’юторів, сомельє, а також всіх бажаючих старше 18 років розширити свої знання про вина та алкогольні напої.
- ДокументМетодика підготовки студентів до олімпіади з рекреалогії(2020) Калмикова, І. С.
- ДокументМіжнародний досвід інноваційних освітніх технологій (на прикладі католицького університету м. Лілль, Франція)(2019) Калмикова, І. С.Школа дизайну HEMiSF4iRE - це спільна платформа факультету дизайну Католицького університету Лілля, яка стимулює творчу активність і допомагає ефективно впроваджувати інновації. HEMiSF4iRE використовує методи дизайнерського мислення для підтримки підприємництва, освітніх інновацій, творчих пошуків, міжнародних досліджень.
- ДокументНадання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям(2019) Безусов, А. Т.; Калмикова, І. С.Мета роботи – розробка композиції на основі бджолиного воску та рослинних олій для надавання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям, які одержують методом бродіння з подальшою перегонкою.
- ДокументНадання складного аромату винамта міцним алкогольним напоям(2019) Безусов, А. Т.; Калмикова, І. С.Метою роботи була розробка композиції на основі бджолиного воску та рослинних олій для надавання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям, які одержують методом бродіння з подальшою перегонкою.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(2018) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Калмикова, І. С.Співробітниками ОНАХТ створена монографія "Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області", яка охоплює багатодисциплінарну тематику: історичний екскурс, класифікацію і характеристику автентичних продуктів Одеської області, особливості технології та процес дегустації, опис туристичних ресурсів.
- ДокументПідвищення атрактивності локальних вин в енотуризмі шляхом посилення їх ароматичного профілю(2020) Калмикова, І. С.Нові й незвичайні аромати вин є однією з головних мотивацій для туристів відвідати виноробні регіони світу. Сучасні мандрівники вибирають подорож до тих виробників вина, які пропонують приємний та впізнаваний «сенсорний досвід»: вони очікують безпечного продукту, виробленого екологічно чистим способом і приємного у всіх сенсорних аспектах.
- ДокументРесурси Одещини для м`ясного гастрономічного туру(2023) Калмикова, І. С.В роботі розглянуто гастрономічні м`ясні тури Одещини, представлено різноманіття кухонь та класичні страви народів що мешкають в регіоні.
- ДокументТериторіальна складова в управлінні туристичним потенціалом регіону(2021) Калмикова, І. С.
- ДокументТруднощі дистанційного навчання на сучасному етапі(2017) Калмикова, І. С.Усвідомлення потенційних можливостей дистанційного навчання робить його важливою невід’ємною складовою традиційної освітньої системи. На сучасному етапі традиційна освіта в вищому навчальному закладі все частіше поєднується з однією або декількома дистанційними технологіями: кореспондентською, мультимедійною, Інтернет-орієнтованою та ін.
- ДокументЄвропейські програми у забезпечення якості вищої освіти(2018) Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.Важливе місце у забезпеченні якості вищої освіти має побудова систем менеджменту якості у вищому учбовому закладі. Найпоширенішими моделями систем менеджменту якості є моделі, засновані на принципах: загального управління якістю; міжнародних стандартів серії ISO.