Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Калмикова, І. С."

Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Алгоритм побудови гастромаршрутів в дестинаціях Одеської області
    (2019) Меліх, О. О.; Калмикова, І. С.; Саркісян, Г. О.
    Широко відомий факт, що без створення маршруту організація туристичної подорожі носить неконкурентний характер. Видів та різновидів маршрутів може бути багато на обраній дестинації, як я багато видів самих турів і туризму.
  • Документ
    АРР-навчальний засіб одержання знань для студентів напряму підготовки 242 «Туризм»
    (2018) Меліх, О. О.; Добрянська, Н. А.; Калмикова, І. С.
    В цій статті розглядається ефективність співпраці із спеціалістами Факультету комп`ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту ОНАХТ з питань створення навчальних туристичних app надалі.
  • Документ
    Використання методики дизайн-мислення для підвищення якості дистанційного навчання
    (2022) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Дегустаційний бізнес з точки зору регіонального розвитку
    (2022) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Досвід проведення дегустацій в дистанційному режимі
    (2021) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Економічна ефективність дегустаційної діяльності у складі туристичного бізнесу
    (2017) Осипова, Л. А.; Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.
    Економічна ефективність дегустацій має декілька вимірювань. Класичне співвідношення результатів і витрат у розрахунках дозволяє виокремити види дегустаційної діяльності у складі туристичного бізнесу.
  • Документ
    Забезпечення харчової безпеки в сільському туризмі
    (2022) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Застосування електроплазмолізу для видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку
    (ОТІХП, 1993) Калмикова, І. С.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - Технологія консервованих харчових продуктів; 05.18.07 - Технология продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв. У дисертаційній роботі розроблено інтенсивну технологію червоних столових вин і натурального виноградного соку, збагаченого флавоноїдами, яка базуються на застосуванні електроплазмоліза. Науково обгрунтовано та перевірено у виробничих умовах технологічні режими електроплазмолізу мезги винограду червоних сортів. Виробничі випробування способу інтенсивного видобування фенольних речовин із виноградної мезги поклали доцільність застосування електроплазмолізу в технології червоних столових вин і натурального соку.
  • Документ
    Застосування сорбентів та стабілізаторів біологічного походження у виноробстві
    (2016) Калмикова, І. С.
    В останні роки в зв'язку з ростом уваги до безпеки харчових продуктів та їх біологічної цінності стала з'являтися тенденція до виведення з виробництва синтетичних стабілізаторів і антиоксидантів і заміна їх на природні аналоги. Тому пошук природних регуляторів біотехнологічних процесів і антиоксидантів є актуальним і своєчасним завданням.
  • Документ
    Концепція міжнародної школи вина
    (2017) Осипова, Л. А.; Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.
    Метою проекту є створення навчального та комунікаційного майданчика, який би об’єднував вчених, виробників, дистриб’юторів, сомельє, а також всіх бажаючих старше 18 років розширити свої знання про вина та алкогольні напої.
  • Документ
    Методика підготовки студентів до олімпіади з рекреалогії
    (2020) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Міжнародний досвід інноваційних освітніх технологій (на прикладі католицького університету м. Лілль, Франція)
    (2019) Калмикова, І. С.
    Школа дизайну HEMiSF4iRE - це спільна платформа факультету дизайну Католицького університету Лілля, яка стимулює творчу активність і допомагає ефективно впроваджувати інновації. HEMiSF4iRE використовує методи дизайнерського мислення для підтримки підприємництва, освітніх інновацій, творчих пошуків, міжнародних досліджень.
  • Документ
    Надання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям
    (2019) Безусов, А. Т.; Калмикова, І. С.
    Мета роботи – розробка композиції на основі бджолиного воску та рослинних олій для надавання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям, які одержують методом бродіння з подальшою перегонкою.
  • Документ
    Надання складного аромату винамта міцним алкогольним напоям
    (2019) Безусов, А. Т.; Калмикова, І. С.
    Метою роботи була розробка композиції на основі бджолиного воску та рослинних олій для надавання складного аромату винам та міцним алкогольним напоям, які одержують методом бродіння з подальшою перегонкою.
  • Документ
    Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
    (2018) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Калмикова, І. С.
    Співробітниками ОНАХТ створена монографія "Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області", яка охоплює багатодисциплінарну тематику: історичний екскурс, класифікацію і характеристику автентичних продуктів Одеської області, особливості технології та процес дегустації, опис туристичних ресурсів.
  • Документ
    Підвищення атрактивності локальних вин в енотуризмі шляхом посилення їх ароматичного профілю
    (2020) Калмикова, І. С.
    Нові й незвичайні аромати вин є однією з головних мотивацій для туристів відвідати виноробні регіони світу. Сучасні мандрівники вибирають подорож до тих виробників вина, які пропонують приємний та впізнаваний «сенсорний досвід»: вони очікують безпечного продукту, виробленого екологічно чистим способом і приємного у всіх сенсорних аспектах.
  • Документ
    Ресурси Одещини для м`ясного гастрономічного туру
    (2023) Калмикова, І. С.
    В роботі розглянуто гастрономічні м`ясні тури Одещини, представлено різноманіття кухонь та класичні страви народів що мешкають в регіоні.
  • Документ
    Територіальна складова в управлінні туристичним потенціалом регіону
    (2021) Калмикова, І. С.
  • Документ
    Труднощі дистанційного навчання на сучасному етапі
    (2017) Калмикова, І. С.
    Усвідомлення потенційних можливостей дистанційного навчання робить його важливою невід’ємною складовою традиційної освітньої системи. На сучасному етапі традиційна освіта в вищому навчальному закладі все частіше поєднується з однією або декількома дистанційними технологіями: кореспондентською, мультимедійною, Інтернет-орієнтованою та ін.
  • Документ
    Європейські програми у забезпечення якості вищої освіти
    (2018) Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.
    Важливе місце у забезпеченні якості вищої освіти має побудова систем менеджменту якості у вищому учбовому закладі. Найпоширенішими моделями систем менеджменту якості є моделі, засновані на принципах: загального управління якістю; міжнародних стандартів серії ISO.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок