Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Казюк, Г. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Обґрунтування співвідношення натуральних соків у складі сироваткового желе
    (2019) Казюк, Г. В.; Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.
    Метою роботи стало обґрунтування співвідношення натуральних соків апельсина та яблука у складі сироваткового желе.
  • Документ
    Розробка рецептури сироваткового желе із натуральними соками й пробіотиками
    (2019) Казюк, Г. В.
    Сьогодні є досить багато інформації в галузі нових розробок щодо виробництва желе і напоїв із сироватки. Однак у роботах для виробництва желе пропонують використовувати неферментовану освітлену сироватку, сиропи як фруктово-ягідні наповнювачі та желатин або агар як стабілізатори.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок