Перегляд за Автор "Казюк, Г. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОбґрунтування співвідношення натуральних соків у складі сироваткового желе(2019) Казюк, Г. В.; Ткаченко, Н. А.; Чагаровський, О. П.Метою роботи стало обґрунтування співвідношення натуральних соків апельсина та яблука у складі сироваткового желе.
- ДокументРозробка рецептури сироваткового желе із натуральними соками й пробіотиками(2019) Казюк, Г. В.Сьогодні є досить багато інформації в галузі нових розробок щодо виробництва желе і напоїв із сироватки. Однак у роботах для виробництва желе пропонують використовувати неферментовану освітлену сироватку, сиропи як фруктово-ягідні наповнювачі та желатин або агар як стабілізатори.