Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кабузан Тетяна"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєктування цеху макаронних виробів на підприємстві з виробництва борошняних виробів в м. Арциз Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Кабузан Тетяна
    Кваліфікаційна робота, присвячена проєктуванню макаронного цеху на підприємстві з виробництва борошняних виробів в м. Арциз має такі розділи: Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку макаронної галузі в цілому, актуальність даної кваліфікаційної роботи - проєктування цеху на підприємстві з виробництва борошняних виробів дозволяє значно скоротити витрати на будівництво, а виготовлення на підприємстві широкого асортименту борошняної продукції забезпечить його конкурентоспроможність. Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об'єкту, літературний і патентний огляд за тематикою кваліфікаційної роботи, мета і завдання роботи. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку, на якому макаронний цех планує реалізувати свою продукцію, аналіз конкурентного середовища по Україні, визначено перспективну потужність макаронного цеху, асортимент макаронних виробів. Технологічну частину, в якій наведені рецептури обраного асортименту (спагеті 1 клас, пера 1 клас, локшина яєчна 2 клас) та технологічна характеристика сировини, приведено розрахунок виробничих рецептур, витрат основної і додаткової сировини, допоміжних матеріалів і тари, площі складів, підбір і розрахунок технологічного обладнання, опис технологічних схем зберігання і підготовки сировини, виробництва макаронної продукції на обладнанні фірми-виробника БІД, що дозволяє виготовляти вироби з хлібопекарського борошна доброї якості, технохімічний контроль виробництва макаронних виробів. Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енергозабезпечення підприємств галузі (тепло-, холодо-, електропостачання), приведено розрахунок водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання. Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і складається з опису небезпечних та шкідливих виробничих факторів, формування чинників, що впливають на комфортні та безпечні умови праці, виявлення джерел виробничого шуму і вібрації, виділення і нормування показників освітлення робочої зони, електробезпеки при реалізації технології, пожежної безпеки, шляхів евакуації. Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розрахунок економічної ефективності проєкту, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності макаронного цеху та термін окупності інвестиційних витрат. Кваліфікаційна робота містить: Текстової частини - 100 Таблиць - 32 Графічних аркушів - 5, формат А1
  • Документ
    Удосконалення технології хлібних виробів з фізіологічно-функціональними інгредієнтами на пекарні ФОП «Завалій К.В.»
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Кабузан Тетяна
    Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є обґрунтування доцільності удосконалення технології хлібних виробів з фізіологічно-функціональними інгредієнтами завдяки використанню борошна з продуктів переробки кукурудзи, складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку хлібопекарської галузі, а також актуальність теми кваліфікаційної роботи. Науково-дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду і перспективності використання фізіологічно-функціональних інгредієнтів, в тому числі вторинних продуктів переробки рослинної сировини, при виробництві хліба; мету та завдання досліджень; об’єкти та предмет досліджень; методики та методи дослідження; результати дослідження показників якості різних видів борошна, впливу кукурудзяного борошна та борошна з крихти кукурудзяних паличок на перебіг технологічного процесу і властивості тіста, зміни фізико-хімічних і органолептичних показників якості хлібобулочних виробів при внесенні досліджуваних видів борошна окремо і в суміші, визначення харчової цінності розроблених виробів. Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано доцільність розробки і виробництва розроблених виробів на пекарні. Технологічна частина, в якій наведено обґрунтування асортименту, рецептури, показники якості виробів; розрахунок продуктивності печей, виходу хлібобулочних виробів, витрат сировини і необхідного запасу на пекарні; розрахунок пофазних і виробничих рецептур тіста; розрахунок технологічного обладнання основних відділень пекарні; обґрунтування і описання способів і умов зберігання сировини та технологічних схем виробництва, об’ємно-планувальних рішень та компонування обладнання, описано технохімічний контроль виробництва. Охорону праці, з наведенням потенційно небезпечних виробничих факторів та заходів щодо їх усунення, охорону навколишнього середовища. Економічну ефективність та інвестиційну привабливість роботи за відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на пекарні. Кваліфікаційна робота містить: Текстової частини – 125 Таблиць – 34 Рисунків – 11 Використаних джерел – 43 Графічних аркушів - 6, формат А1.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок