Перегляд за Автор "Значек, Р. Р."
Зараз показуємо 1 - 20 з 46
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ121974 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2017) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить цільне зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно спельти, а як рослинну добавку - подрібнений порошок плодів розторопші.
- Документ134593 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
- Документ134594 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
- Документ134849 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці, як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
- Документ92203 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - горобину.
- Документ92204 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар м, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - розторопшу.
- Документ92205 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - екстракт зеленого чаю.
- Документ92207 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - шипшину.
- ДокументPR-технології як інструмент ефективного просування(2021) Значек, Р. Р.; Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.
- ДокументSocial media marketing, як інструмент управління сучасним бізнесом(2020) Значек, Р. Р.; Ковалів, І. О.Сьогодні успіх компаній та їх прогресивність визначаються вмінням впроваджувати новітні маркетингові технології в бізнес, а також виходити на новий рівень мислення. Сучасний маркетинг постійно розвивається, з’являються нові інструменти просування у зв’язку з активним розвитком інтернет-технологій.
- ДокументАгропродовольчий маркетинг в умовах глобальних викликів(2022) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.
- ДокументБізнес-планування діяльності торговельних підприємств(2018) Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.Мета розробки бізнес-плану - спланувати діяльність підприємства на найближчі та віддалені періоди відповідно до потреб ринку і можливостей отримання необхідних ресурсів.
- ДокументВдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства України(2019) Значек, Р. Р.; Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.Для забезпечення підтримки рівня продажів та конкурентоспроможності продукція повинна відповідати вимогам замовника або запитам споживачів. Ці вимоги зазвичай включають у нормативно-технічну документацію. Важливими факторами у забезпеченні безпечності харчових продуктів для організму людини є: 1) відповідність складників харчового продукту вимогам, встановленим відповідною нормативно-технічною документацією; 2) забезпечення безпечності харчового продукту можливе лише шляхом закріплення відповідних умов у нормативно-технічній документації стосовно кожного виду харчового продукту. Сьогодні пріоритетними завданнями держави у сфері організації та підтримки раціонального харчування населення є: інформування про склад і безпечність харчових продуктів; задоволення потреб споживачів у повноцінному та безпечному харчуванні; забезпечення доступності харчових продуктів у достатній кількості й асортименті для кожної людини. Вирішення проблеми безпечності та якості харчових продуктів можливо за рахунок інформування населення щодо прав споживачів, а також обов’язків виробників. Це дасть можливість зменшити потрапляння на споживчий ринок України не якісних харчових продуктів.
- ДокументВлияние обогатительных добавок на формирование качества новых продуктов(2017) Значек, Р. Р.На основе методов математического моделирования рассчитаны рецептурные композиции новых видов зерновых хлебцев. На основании результатов органолептических и физико-химических исследований установлен оптимальный процент ввода растительных добавок в их состав для получения продуков с хорошими потребительскими свойствами.
- ДокументВнутрішній контроль формування і використання власного капіталу в системі управління розвитком підприємницької діяльності сільськогосподарського кооперативу(2020) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.Сьогодні в Україні назріла необхідність формування національної кооперативної концепції з метою формування інституційного, організаційного, інвестиційного та інноваційного забезпечення ефективного розвитку сільськогосподарських кооперативів. Характерною особливістю сільськогосподарських виробничих кооперативів, яка відрізняє їх від підприємств інших організаційних форм приватної власності є фінансове забезпечення діяльності кооперативу силами засновників шляхом формування власного капіталу у складі двох частин: неподільного і пайового капіталу. У зв’язку із цим, виникає завдання сформувати таку дієву систему економічного, зокрема внутрішньогосподарського контролю, яка б сприяла раціональному формуванню і використанню власного капіталу, матеріальних, трудових і фінансових ресурсів кооперативу. Однією із найважливіших складових внутрішньогосподарського контролю має стати внутрішній аудит, якому відводиться важлива роль в системі управління розвитком виробничого кооперативу. З огляду на актуальність означеної проблеми здійснене дослідження щодо формування власного капіталу сільськогосподарського виробничого кооперативу «Дружба» Саратського району Одеської області та доцільності впровадження внутрішнього контролю його використання.
- ДокументДистанционное обучение в современной системе высшего образования(2019) Значек, Р. Р.; Бахчиванжи, Л. А.; Евтушок, О. В.Проведено исследование, целью которого является обобщение преимуществ и проблем дистанционного обучения, а также разработка направлений оптимального его сочетания с традиционными формами оказания образовательных услуг. Для достижения этой цели был разработан и применен методический инструментарий экономикосоциологического исследования с использованием монографического, абстрактнологического, нормативного, расчетно-конструктивного и других методов.
- ДокументДистанційна практика з елементами on-line навчання як інноваційна форма практичної підготовки маркетологів(2022) Євтушок, О. В.; Бахчиванжи, Л. А.; Значек, Р. Р.
- ДокументДослідження позиціонування підприємств сфери швидкого харчування в Україні(2022) Лозовська, Г. М.; Значек, Р. Р.
- ДокументДіджиталізація збуту та диверсифікація каналів реалізації продукції малих суб’єктів господарювання аграрного сектора(2019) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.Формування і розвиток ринкової економіки та відродження підприємництва в аграрному секторі історично співпали з визнанням сільського господарства пріоритетною галуззю в Україні. Основною проблемою підприємницького аграрного сектора стає не стільки організаційна сторона виробництва продукції, а питання здійснення її збуту та пов’язані з цим аспекти: цінова, товарно-збутова, рекламна політика.
- ДокументЗабезпечення ефективності самостійної роботи студентів(2019) Євтушок, О. В.; Бахчиванжи, Л. А.; Значек, Р. Р.Самостійна робота студентів відіграє важливу роль у навчальному процесі. Детальне її вивчення дозволить домогтися підвищення ефективності підготовки фахівців, дасть можливість викладачам більш успішно її організовувати в умовах навчального процесу.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »