Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Значек, Р. Р."

Зараз показуємо 1 - 20 з 46
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    121974 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2017) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить цільне зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно спельти, а як рослинну добавку - подрібнений порошок плодів розторопші.
  • Документ
    134593 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    134594 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    134849 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці, як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    92203 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - горобину.
  • Документ
    92204 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2014) Мардар м, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - розторопшу.
  • Документ
    92205 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - екстракт зеленого чаю.
  • Документ
    92207 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - шипшину.
  • Документ
    PR-технології як інструмент ефективного просування
    (2021) Значек, Р. Р.; Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.
  • Документ
    Social media marketing, як інструмент управління сучасним бізнесом
    (2020) Значек, Р. Р.; Ковалів, І. О.
    Сьогодні успіх компаній та їх прогресивність визначаються вмінням впроваджувати новітні маркетингові технології в бізнес, а також виходити на новий рівень мислення. Сучасний маркетинг постійно розвивається, з’являються нові інструменти просування у зв’язку з активним розвитком інтернет-технологій.
  • Документ
    Агропродовольчий маркетинг в умовах глобальних викликів
    (2022) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.
  • Документ
    Бізнес-планування діяльності торговельних підприємств
    (2018) Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.
    Мета розробки бізнес-плану - спланувати діяльність підприємства на найближчі та віддалені періоди відповідно до потреб ринку і можливостей отримання необхідних ресурсів.
  • Документ
    Вдосконалення контролю якості та безпечності харчової продукції згідно законодавства України
    (2019) Значек, Р. Р.; Статєва, М. С.; Мардар, М. Р.
    Для забезпечення підтримки рівня продажів та конкурентоспроможності продукція повинна відповідати вимогам замовника або запитам споживачів. Ці вимоги зазвичай включають у нормативно-технічну документацію. Важливими факторами у забезпеченні безпечності харчових продуктів для організму людини є: 1) відповідність складників харчового продукту вимогам, встановленим відповідною нормативно-технічною документацією; 2) забезпечення безпечності харчового продукту можливе лише шляхом закріплення відповідних умов у нормативно-технічній документації стосовно кожного виду харчового продукту. Сьогодні пріоритетними завданнями держави у сфері організації та підтримки раціонального харчування населення є: інформування про склад і безпечність харчових продуктів; задоволення потреб споживачів у повноцінному та безпечному харчуванні; забезпечення доступності харчових продуктів у достатній кількості й асортименті для кожної людини. Вирішення проблеми безпечності та якості харчових продуктів можливо за рахунок інформування населення щодо прав споживачів, а також обов’язків виробників. Це дасть можливість зменшити потрапляння на споживчий ринок України не якісних харчових продуктів.
  • Документ
    Влияние обогатительных добавок на формирование качества новых продуктов
    (2017) Значек, Р. Р.
    На основе методов математического моделирования рассчитаны рецептурные композиции новых видов зерновых хлебцев. На основании результатов органолептических и физико-химических исследований установлен оптимальный процент ввода растительных добавок в их состав для получения продуков с хорошими потребительскими свойствами.
  • Документ
    Внутрішній контроль формування і використання власного капіталу в системі управління розвитком підприємницької діяльності сільськогосподарського кооперативу
    (2020) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.
    Сьогодні в Україні назріла необхідність формування національної кооперативної концепції з метою формування інституційного, організаційного, інвестиційного та інноваційного забезпечення ефективного розвитку сільськогосподарських кооперативів. Характерною особливістю сільськогосподарських виробничих кооперативів, яка відрізняє їх від підприємств інших організаційних форм приватної власності є фінансове забезпечення діяльності кооперативу силами засновників шляхом формування власного капіталу у складі двох частин: неподільного і пайового капіталу. У зв’язку із цим, виникає завдання сформувати таку дієву систему економічного, зокрема внутрішньогосподарського контролю, яка б сприяла раціональному формуванню і використанню власного капіталу, матеріальних, трудових і фінансових ресурсів кооперативу. Однією із найважливіших складових внутрішньогосподарського контролю має стати внутрішній аудит, якому відводиться важлива роль в системі управління розвитком виробничого кооперативу. З огляду на актуальність означеної проблеми здійснене дослідження щодо формування власного капіталу сільськогосподарського виробничого кооперативу «Дружба» Саратського району Одеської області та доцільності впровадження внутрішнього контролю його використання.
  • Документ
    Дистанционное обучение в современной системе высшего образования
    (2019) Значек, Р. Р.; Бахчиванжи, Л. А.; Евтушок, О. В.
    Проведено исследование, целью которого является обобщение преимуществ и проблем дистанционного обучения, а также разработка направлений оптимального его сочетания с традиционными формами оказания образовательных услуг. Для достижения этой цели был разработан и применен методический инструментарий экономикосоциологического исследования с использованием монографического, абстрактнологического, нормативного, расчетно-конструктивного и других методов.
  • Документ
    Дистанційна практика з елементами on-line навчання як інноваційна форма практичної підготовки маркетологів
    (2022) Євтушок, О. В.; Бахчиванжи, Л. А.; Значек, Р. Р.
  • Документ
    Дослідження позиціонування підприємств сфери швидкого харчування в Україні
    (2022) Лозовська, Г. М.; Значек, Р. Р.
  • Документ
    Діджиталізація збуту та диверсифікація каналів реалізації продукції малих суб’єктів господарювання аграрного сектора
    (2019) Бахчиванжи, Л. А.; Євтушок, О. В.; Значек, Р. Р.
    Формування і розвиток ринкової економіки та відродження підприємництва в аграрному секторі історично співпали з визнанням сільського господарства пріоритетною галуззю в Україні. Основною проблемою підприємницького аграрного сектора стає не стільки організаційна сторона виробництва продукції, а питання здійснення її збуту та пов’язані з цим аспекти: цінова, товарно-збутова, рекламна політика.
  • Документ
    Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів
    (2019) Євтушок, О. В.; Бахчиванжи, Л. А.; Значек, Р. Р.
    Самостійна робота студентів відіграє важливу роль у навчальному процесі. Детальне її вивчення дозволить домогтися підвищення ефективності підготовки фахівців, дасть можливість викладачам більш успішно її організовувати в умовах навчального процесу.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок