Перегляд за Автор "Захаревич, В. Б."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки(2016) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Сучасний ринок молочних продуктів характеризується все більшою конкурентністю готової продукції, яка, в свою чергу, дуже чутлива до умов зберігання та транспортування.
- ДокументНетеплові методи в процесах харчових виробництв(2015) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Нетеплові процеси обробки харчової сировини набули популярності в останні роки через зростаючий попит на продукти з високою харчовою цінністю і характеристиками “свіжості”.