Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дьяченко, Ю. В."

Зараз показуємо 1 - 19 з 19
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз ринку ковбасних виробів України
    (2018) Дьяченко, Ю. В.
    В структурі вітчизняної м'ясопереробки п'яту частину займають ковбасні вироби, а в структурі готової м'ясної продукції частка ковбасних виробів перевищує 60%.
  • Документ
    Безпечність харчової продукції, як фактор конкурентоспроможності підприємств м’ясопереробної галузі України
    (2017) Дьяченко, Ю. В.
    Сертифікація продукції за системою ISO вже стала звичною для багатьох підприємств, але на ринках Європи та США, окрім поняття «якості», існує поняття «безпечності». Безпечний харчовий продукт – це продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним для споживання.
  • Документ
    Важливість навчально-методичного комплексу дисциплін в процесі акредитації освітніх програм
    (2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Використання on-line оцінювання знань здобувачів вищої освіти – інструмент підвищення якості освіти в умовах дистанційного навчання
    (2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Використання принципів стратегічного управління для розвитку вітчизняних підприємств-виробників соків та соковмісних напоїв
    (2019) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
    Сучасний етап розвитку економіки України характеризується докорінною зміною умов функціонування підприємства, що обумовлюється підвищенням рівня мобільності зовнішніх факторів та посиленням їх впливу. За таких умов, стає неможливим керувати, лише реагуючи на проблеми, що вже виникли, використовуючи при цьому наявний досвід та метод екстраполяції.
  • Документ
    Використання стратегії інтеграції в діяльності харчових підприємств
    (2017) Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.
    Метою роботи є дослідження сучасного стану, тенденцій і проблем розвитку інтеграційних процесів підприємств харчової промисловості України.
  • Документ
    Впровадження стратегічного управління в туристичній галузі
    (2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.
    Туристична галузь будучи в принципі класичною і традиційною, передбачає реалізацію соціальної, економічної, екологічної, політичної, гуманітарної функцій із застосуванням сучасних досягнень технологій. Поряд з цим вона дуже чутлива до змін зовнішнього середовища. Саме тому особливу увагу в її розвитку необхідно приділяти стратегічному управлінню.
  • Документ
    Гейміфікація в готельному бізнесі як джерело конкурентних переваг
    (2021) Дьяченко, Ю. В.; Полоус, Д. Т.
  • Документ
    Забезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія»
    (2018) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
    Метою роботи є забезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія».
  • Документ
    Особенности дистанционного обучения в Одесской национальной академии пищевых технологий
    (2019) Дьяченко, Ю. В.; Агеева, И. Н.; Коренман, Е. М.
    В ОНАПТ дистанционное обучение интегрировано как в заочную, так и в дневную форму обучения, при этом используется система Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – модульная объектно-ориентированная динамическая учебная среда), которая на сегодняшний день является наиболее распространенной системой дистанционного обучения с большим количеством пользователей и разработчиков курсов. Рассмотрены основные преимущества этой системы.
  • Документ
    Особливості дистанційного навчання при вивченні дисципліни «Стратегічний менеджмент»
    (2017) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.
    Для створення електронного курсу дисципліни «Стратегічний менеджмент» для студентів, які навчаються за ОКР «Магістр» спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» була використана система Moodle, яка є вільно поширюваною системою управління навчальним контентом і використовується багатьма навчальними закладами.
  • Документ
    Принципи добровільного об’єднання територіальних громад
    (2020) Дьяченко, Ю. В.
    В Україні триває процес реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Регламентує форми реалізації цих реформ Розпорядження КМУ № 333, в якому було затверджено Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади і Розпорядження КМУ № 688, що описує план заходів щодо реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні – в цих документах визначені стратегічні напрямки впровадження реформ.
  • Документ
    Продовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України
    (ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.
    У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
  • Документ
    Роль закону «Інформованості-впорядкованості» у формуванні сучасної системи комунікацій підприємства
    (2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Сучасна система комунікацій як чинник конкурентоспроможності підприємства
    (2022) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.; Бондар, В. А.
  • Документ
    Управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств
    (2018) Дьяченко, Ю. В.
    Дисертацію присвячено розробці теоретичних та методичних підходів щодо управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств. Визначено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства та продукції. Досліджено фактори, які впливають на формування і реалізацію конкурентної стратегії м’ясопереробних підприємств в сучасних умовах. Проведено аналіз особливостей розвитку м’ясопереробної галузі України за показниками: споживання, виробництво, імпорт, експорт м’яса та м’ясопродуктів. Проаналізовано політико-правовий, економічний, соціально-демографічний, технологічний фактор зовнішнього середовища за допомогою PEST-аналізу. Здійснено комплексний стратегічний аналіз м’ясопереробних підприємств за допомогою SPACE-аналізу, що дозволив визначити вектор стратегічного розвитку. Побудовано економетричну модель оцінки прогнозних значень конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств на внутрішньому ринку. Проведено оцінку впливу обраної конкурентної стратегії на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств.
  • Документ
    Управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств
    (ОНАХТ, 2018-11-02) Дьяченко, Ю. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук (доктора філософії) за спеціальністю 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено розробці теоретичних та методичних підходів щодо управління конкурентною стратегією м’ясопереробних підприємств. Автором проаналізовано сутність визначальних дефініцій конкурентної стратегії, а саме: «конкурентоспроможність продукції», «конкурентоспроможність підприємства», «управління конкурентоспроможністю підприємства», «конкурентна стратегія» та запропоновано власне визначення поняття «конкурентна стратегія м’ясопереробних підприємств». Визначено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства та продукції. Досліджено фактори, які впливають на формування і реалізацію конкурентної стратегії м’ясопереробних підприємств в сучасних умовах. Проведено аналіз особливостей розвитку м’ясопереробної галузі України за показниками: споживання, виробництво, імпорт, експорт м’яса та м’ясопродуктів. Проаналізовано політико-правовий, економічний, соціально-демографічний, технологічний фактор зовнішнього середовища за допомогою PEST-аналізу. Здійснено комплексний стратегічний аналіз м’ясопереробних підприємств за допомогою SPACE-аналізу, що дозволив визначити вектор стратегічного розвитку. У дисертаційній роботі автором розроблено механізм вибору ефективної конкурентної стратегії м’ясопереробних підприємств. Обґрунтовано реалізацію стратегії концентрованого зростання, а саме стратегії зовнішньоекономічної діяльності. Розроблено оптимальну стратегію збуту продукції на внутрішньому ринку за допомогою використання методу «теорії ігор». Побудовано економетричну модель оцінки прогнозних значень конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств на внутрішньому ринку. Проведено оцінку впливу обраної конкурентної стратегії на ефективність діяльності м’ясопереробних підприємств.
  • Документ
    Івент-менеджмент як специфічна діяльність з управління заходами
    (2021) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
  • Документ
    Імплементація студентоцентрованого підходу в освітній процес
    (2021) Дьяченко, Ю. В.; Агеєва, І. М.; Седікова, І. О.; Коренман, Є. М.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок