Перегляд за Автор "Дьяченко, Ю. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 30
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз ринку ковбасних виробів України(2018) Дьяченко, Ю. В.В структурі вітчизняної м'ясопереробки п'яту частину займають ковбасні вироби, а в структурі готової м'ясної продукції частка ковбасних виробів перевищує 60%.
- ДокументБезпечність харчової продукції, як фактор конкурентоспроможності підприємств м’ясопереробної галузі України(2017) Дьяченко, Ю. В.Сертифікація продукції за системою ISO вже стала звичною для багатьох підприємств, але на ринках Європи та США, окрім поняття «якості», існує поняття «безпечності». Безпечний харчовий продукт – це продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним для споживання.
- ДокументВажливість навчально-методичного комплексу дисциплін в процесі акредитації освітніх програм(2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
- ДокументВибір варіативної компоненти в навчальних планах підготовки студентів в умовах реалізації Закону «Про вищу освіту»(2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
- ДокументВикористання on-line оцінювання знань здобувачів вищої освіти – інструмент підвищення якості освіти в умовах дистанційного навчання(2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.
- ДокументВикористання принципів стратегічного управління для розвитку вітчизняних підприємств-виробників соків та соковмісних напоїв(2019) Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.Сучасний етап розвитку економіки України характеризується докорінною зміною умов функціонування підприємства, що обумовлюється підвищенням рівня мобільності зовнішніх факторів та посиленням їх впливу. За таких умов, стає неможливим керувати, лише реагуючи на проблеми, що вже виникли, використовуючи при цьому наявний досвід та метод екстраполяції.
- ДокументВикористання стратегії інтеграції в діяльності харчових підприємств(2017) Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.Метою роботи є дослідження сучасного стану, тенденцій і проблем розвитку інтеграційних процесів підприємств харчової промисловості України.
- Документ
- ДокументВпровадження стратегічного управління в туристичній галузі(2020) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.Туристична галузь будучи в принципі класичною і традиційною, передбачає реалізацію соціальної, економічної, екологічної, політичної, гуманітарної функцій із застосуванням сучасних досягнень технологій. Поряд з цим вона дуже чутлива до змін зовнішнього середовища. Саме тому особливу увагу в її розвитку необхідно приділяти стратегічному управлінню.
- ДокументГейміфікація в готельному бізнесі як джерело конкурентних переваг(2021) Дьяченко, Ю. В.; Полоус, Д. Т.
- ДокументЗабезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія»(2018) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.Метою роботи є забезпечення якості навчання при вивченні дисциплін блоку «Стратегія».
- ДокументЛояльність споживачів як складова підвищення конкурентоспроможності підприємств тимчасового розміщення(2020) Дьяченко, Ю. В.; Полоус, Д. Т.
- ДокументМенеджмент: теорія, практика і мистецтво управління(2024) Седікова, І. О.; Корсікова, Н. М.; Коренман, Є. М.; Седіков, Д. В.; Козак, К. Б.; Дьяченко, Ю. В.; Відоменко, І. О.; Савенко, І. І.; Агеєва, І. М.У навчальному посібнику розглянуто основні поняття і категорії менеджменту, сутність операційного менеджменту, теорії прийняття управлінських рішень. Досліджено питання щодо управління людським потенціалом (менеджменту персоналу, івент-менеджменту, психології управління, конфліктології, організації командної роботи) та управління розвитком підприємства (контролінгу, логістики, інвестування, бізнес-планування підприємств галузі, стратегії підприємства та обґрунтування стратегічних рішень). Навчальний посібник призначено для здобувачів вищої освіти, аспірантів, викладачів, широкого кола практикуючих фахівців у сфері менеджменту.
- ДокументНапрями удосконалення підготовки фахівців управлінських спеціальностей(2019) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.Модернізація сучасної освіти в Україні потребує створення умов для розвитку потенціалу особистості та її самореалізації на ринку праці. Відповідно, головним завданням в підготовці спеціалістів з вищим ступенем освіти є забезпечення громадян країни такою освітою, яка б відповідала жорстким вимогам сучасності та постійно зростаючим потребам суспільства.
- ДокументОсобенности дистанционного обучения в Одесской национальной академии пищевых технологий(2019) Дьяченко, Ю. В.; Агеева, И. Н.; Коренман, Е. М.В ОНАПТ дистанционное обучение интегрировано как в заочную, так и в дневную форму обучения, при этом используется система Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – модульная объектно-ориентированная динамическая учебная среда), которая на сегодняшний день является наиболее распространенной системой дистанционного обучения с большим количеством пользователей и разработчиков курсов. Рассмотрены основные преимущества этой системы.
- ДокументОсобливості дистанційного навчання при вивченні дисципліни «Стратегічний менеджмент»(2017) Агеєва, І. М.; Коренман, Є. М.; Дьяченко, Ю. В.Для створення електронного курсу дисципліни «Стратегічний менеджмент» для студентів, які навчаються за ОКР «Магістр» спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» була використана система Moodle, яка є вільно поширюваною системою управління навчальним контентом і використовується багатьма навчальними закладами.
- ДокументПортфельний аналіз як інструмент вибору стратегії м’ясопереробних підприємств(2018) Дьяченко, Ю. В.В даній статті було проведено портфельний аналіз вітчизняних м’ясопереробних підприємств.
- ДокументПринципи добровільного об’єднання територіальних громад(2020) Дьяченко, Ю. В.В Україні триває процес реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Регламентує форми реалізації цих реформ Розпорядження КМУ № 333, в якому було затверджено Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади і Розпорядження КМУ № 688, що описує план заходів щодо реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні – в цих документах визначені стратегічні напрямки впровадження реформ.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументРоль закону «Інформованості-впорядкованості» у формуванні сучасної системи комунікацій підприємства(2021) Агеєва, І. М.; Дьяченко, Ю. В.; Коренман, Є. М.