Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дубкова, Т. П."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження якості споживчих властивостей солоної рибопродукції для рибних ресторанів сенсорними методами
    (2022) Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.; Дубкова, Т. П.; Абдуллах, Е. А.
  • Документ
    Організація випічки в закладах ресторанного бізнесу: вітчизняний та міжнародний досвід
    (2021) Лебеденко, Т. Є.; Шунько, Г. С.; Дубкова, Т. П.
    В статті розглянуто проблеми українського та світового ресторанного бізнесу в період пандемії, проаналізовано як змінилися запити споживачів ресторанних послуг. Проведено оцінку борошняних хлібобулочних та кулінарних виробів з огляду їх впровадження в ресторанному бізнесі, як засіб утриматися «на плаву» за рахунок стабільності попиту, низької собівартості, використання місцевої сировини, зручності реалізації «на виніс». Проаналізовано цінний досвід країн Європи по вирішенню проблем ринку борошняних хлібобулочних та кулінарних виробів. Обґрунтовано можливість запропонувати клієнтам «оздоровлення» денного раціону за рахунок борошняних виробів, виготовлених з більш цінних сортів борошна, іншої сировини, використання заквасок та інших заходів. Показано, що за рахунок впровадження випічки можна долучитися до збереження культурної спадщини українців, довершити етнічне спрямування ресторану, організацію проведення календарних та сімейних свят.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок