Перегляд за Автор "Дроздов, О. І."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ108608 Консервна банка(2016) Дроздов, О. І.; Клімова, В. О.Консервна банка, що містить суцільнометалевий корпус, герметично завальцьовану кришку і столовий прибор, яка відрізняється тим, додатково містить захисну знімну кришку, а столовий прибор розташований на завальцьованій кришці і з'єднаний з нею за допомогою заклепки-різака.
- Документ117543 Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту(2018) Дроздов, О. І.; Чернишова, М. В.Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту, що містить імбир і плодовий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить цукор-пісок, а як плодовий компонент композиція містить яблуко.
- Документ127900 Композиція інгредієнтів для приготування смузі «Здоров’я»(2018) Дроздов, О. І.; Майструк, Н. В.; Касянчик, М. В.Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить апельсин та мед квітковий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суху молочну сироватку, слиз льону, банан і яблуко.
- Документ128586 Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду(2018) Дроздов, О. І.; Парубець, Г. С.; Коротчин, М. Б.Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду, що містить цукор-пісок, лимонну кислоту та сік сировини рослинного походження, яка відрізняється тим, що як сік сировини рослинного походження вона містить виноградний сік.
- Документ48547 Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині(2010) Дроздов, О. І.; Шапкіна, К. І.Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині, який характеризується тим, що сухі квітки жасмину заливають березовим соком і настоюють при 80-100 °С протягом 10-20 хвилин з періодичним перемішуванням, після чого фільтрують, додають цукор і лимонну кислоту, перемішують, фільтрують і розливають в асептичну тару.
- Документ67461 Сік журавлинно-гранатовий з цукром(2012) Снєгірьова, І. П.; Дроздов, О. І.Сік журавлинно-гранатовий з цукром функціонального призначення, що містить журавлинний сік та цукровий сироп, який відрізняється тим, що до його складу входить гранатовий сік.
- Документ97591 Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою(2015) Дроздов, О. І.; Щербина, О. Ю.Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою, що містить пюре з журавлини, цукровий сироп, плодовий компонент, яка відрізняється тим, що як плодовий компонент вона містить ананасовий сік.
- ДокументБезпека харчових продуктів у контексті продовольчої безпеки на сучасному етапі(2016) Дроздов, О. І.Важливим елементом національної безпеки будь-якої сучасної держави виступає продовольча безпека. Першою і головною складовою продовольчої безпеки країни є здатність держави забезпечити якість і безпеку продовольства на своєму внутрішньому ринку.
- ДокументЖиттєвий цикл товарів у світлі сучасних екологічних трендів(2020) Дроздов, О. І.Впровадження продуктів з великим життєвим циклом та ресайклінг належать до головних принципів відповідального споживання, бо відомо, що купуючи товар, споживачі рідко використовують його ресурс навіть на 50 %, до того ж, переплачуючи таким чином за нього.
- ДокументМедіаграмотність як складова академічної доброчесності(2020) Дроздов, О. І.
- ДокументОснова безпечності продуктів харчування(2018) Дроздов, О. І.Стає обгрунтованою потреба в перешкоджанні не тільки хімічному, радіоаційному та біологічному забрудненню, а й механічному засміченню.