Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дроздов, О. І."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    108608 Консервна банка
    (2016) Дроздов, О. І.; Клімова, В. О.
    Консервна банка, що містить суцільнометалевий корпус, герметично завальцьовану кришку і столовий прибор, яка відрізняється тим, додатково містить захисну знімну кришку, а столовий прибор розташований на завальцьованій кришці і з'єднаний з нею за допомогою заклепки-різака.
  • Документ
    117543 Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту
    (2018) Дроздов, О. І.; Чернишова, М. В.
    Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту, що містить імбир і плодовий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить цукор-пісок, а як плодовий компонент композиція містить яблуко.
  • Документ
    127900 Композиція інгредієнтів для приготування смузі «Здоров’я»
    (2018) Дроздов, О. І.; Майструк, Н. В.; Касянчик, М. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування смузі, що містить апельсин та мед квітковий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суху молочну сироватку, слиз льону, банан і яблуко.
  • Документ
    128586 Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду
    (2018) Дроздов, О. І.; Парубець, Г. С.; Коротчин, М. Б.
    Композиція інгредієнтів для приготування штучного меду, що містить цукор-пісок, лимонну кислоту та сік сировини рослинного походження, яка відрізняється тим, що як сік сировини рослинного походження вона містить виноградний сік.
  • Документ
    48547 Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині
    (2010) Дроздов, О. І.; Шапкіна, К. І.
    Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині, який характеризується тим, що сухі квітки жасмину заливають березовим соком і настоюють при 80-100 °С протягом 10-20 хвилин з періодичним перемішуванням, після чого фільтрують, додають цукор і лимонну кислоту, перемішують, фільтрують і розливають в асептичну тару.
  • Документ
    67461 Сік журавлинно-гранатовий з цукром
    (2012) Снєгірьова, І. П.; Дроздов, О. І.
    Сік журавлинно-гранатовий з цукром функціонального призначення, що містить журавлинний сік та цукровий сироп, який відрізняється тим, що до його складу входить гранатовий сік.
  • Документ
    97591 Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою
    (2015) Дроздов, О. І.; Щербина, О. Ю.
    Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою, що містить пюре з журавлини, цукровий сироп, плодовий компонент, яка відрізняється тим, що як плодовий компонент вона містить ананасовий сік.
  • Документ
    Безпека харчових продуктів у контексті продовольчої безпеки на сучасному етапі
    (2016) Дроздов, О. І.
    Важливим елементом національної безпеки будь-якої сучасної держави виступає продовольча безпека. Першою і головною складовою продовольчої безпеки країни є здатність держави забезпечити якість і безпеку продовольства на своєму внутрішньому ринку.
  • Документ
    Життєвий цикл товарів у світлі сучасних екологічних трендів
    (2020) Дроздов, О. І.
    Впровадження продуктів з великим життєвим циклом та ресайклінг належать до головних принципів відповідального споживання, бо відомо, що купуючи товар, споживачі рідко використовують його ресурс навіть на 50 %, до того ж, переплачуючи таким чином за нього.
  • Документ
    Медіаграмотність як складова академічної доброчесності
    (2020) Дроздов, О. І.
  • Документ
    Основа безпечності продуктів харчування
    (2018) Дроздов, О. І.
    Стає обгрунтованою потреба в перешкоджанні не тільки хімічному, радіоаційному та біологічному забрудненню, а й механічному засміченню.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок