Перегляд за Автор "Дорохович, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження впливу мальтитола, ізомальтитола, еритрола на консистенцію тіста для пряників(2018) Дорохович, В. В.; Донець, А. С.; Сулима, В. С.; Дорошенко, Т. В.В даній статті було розглянуто дослідження впливу мальтитола, ізомальтитола, еритрола на консистенцію тіста для пряників.
- ДокументЕритрітол — цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу(2016) Дорохович, В. В.; Абрамова, А. Г.На основі проведених досліджень нами розроблено технологію та рецептуру бісквіту дієтично-функціонального призначення на основі еритрітолу. Для розробленого виробу нами було розраховано калорійність та глікемічний індекс.
- ДокументТехнологічні виклики при розробці низькобілкових «борошняних» кондитерських виробів для хворих на фенілкетонупію(2020) Дорохович, В. В.; Грицевіч, М. Ю.