Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дмитренко, Л. Д."

Зараз показуємо 1 - 18 з 18
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    148033 Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд»
    (2021) Валевська, Л. О.; Шулянська, А. О.; Соколовська, О. Г.; Шалений, В. А.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виробництва екструдованого продукту, в якому шляхом використання додаткових компонентів, а також екструдування суміші підготованих компонентів, забезпечити одержання продукту з високими органолептичними показниками, покращеними смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, а також розширення асортименту даного типу продуктів.
  • Документ
    Виконання курсових проєктів зі спеціальності − запорука успішного дипломного проєктування
    (2021) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
  • Документ
    Вплив вологості на технологічні властивості гречки
    (2016) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Черниш, В. І.
    Цінність основної національної круп’яної культури — гречки обумовлена її унікальними харчовими і лікувально-дієтичними властивостями, а також агрономічним використанням.
  • Документ
    Відмінності приймання зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах і зернових терміналах
    (2018) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.
    Успішне виконання приймання зерна з автомобільного транспорту залежить від складу, кількості і продуктивності обладнання пристроїв, для визначення яких потрібно знати коефіцієнти нерівномірності надходження зерна на підприємство.
  • Документ
    Дистанционное обучение и инновации в дипломном проектировании
    (2019) Станкевич, Г. Н.; Жигунов, Д. А.; Соц, С. М.; Дмитренко, Л. Д.
    Рассмотрен первый удачный опыт по выполнению и защите квалификационной работы магистра (КРМ) с использованием дистанционного обучения, основным принципом которого является интерактивное взаимодействие в процессе работы студентов и преподавателей. Такой подход в обучении безусловно способствуют обеспечению доступности и повышению качества образования, а также позволяет гармонизировать потребность государства в квалифицированных специалистах и потребность личности в получении образования.
  • Документ
    Дистанційне навчання та інновації в дипломному проектуванні
    (2019) Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.; Соц, С. М.
    В ході роботи над дипломним проектом (роботою) майбутній фахівець має продемонструвати ступінь своєї підготовленості з обраної спеціальності, рівень загальної, наукової і професійної ерудиції, творчий пошук нових напрямків в науковому і практичному підході до розв’язання поставлених завдань.
  • Документ
    Дослідження ефективності приймальних пристроїв з автотранспорту на заготівельних елеваторах
    (2023) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.
    В роботі досліджено процес вивантаження зерна з автотранспорту на заготівельних елеваторах автомобілерозвантажувачами марки У-15УРАГ-У з метою підвищення ефективності його роботи та збільшення обсягів приймання зерна.
  • Документ
    Дослідження транспортних потоків надходження зерна залізницею на ТОВ «Укрелеваторпром»
    (2020) Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.
    На перспективу Міністерство аграрної політики планує збільшити посівні площі під зерновими, бобовими і олійними культурами, збільшити валовий збір зерна до 80 млн. тонн, а його експорт за кордон – удвічі.
  • Документ
    Дослідження хронометражних характеристик приймання зерна з автотранспорту
    (2022) Соколовська, О. Г.; Дмитренко, Л. Д.; Кучер, О. І.
  • Документ
    Методологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки
    (2018) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.
    В цій статті було розглянуто методологічні особливості дистанційного навчання дисциплін з циклу професійної та практичної підготовки.
  • Документ
    Проблемные вопросы проектирования линий приема зерна из автотранспорта на зерновых терминалах
    (2017) Дмитренко, Л. Д.; Ткаченко, А. А.
    При разработке проектов новых элеваторов в Украине используются «Нормы технологического проектирования хлебоприемных предприятий и элеваторов», принятые в 1988 году, которые являются устаревшими и не соответствуют современным обстоятельствам. Поэтому возникает необходимость при разработке проектов строительства новых или реконструкции старых действующих предприятий устанавливать значения коэффициентов неравномерности поступления зерна автотранспортом технологическими изысканиями, что и стало целью данной работы на примере современного зернового терминала емкостью 76 тыс. тонн, расположенного в Киевской облати, с ежегодным грузооборотом до 120 тыс. тонн зерна.
  • Документ
    Проблемні питання у дипломному проєктуванні студентів спеціальності «Харчові технології»
    (2022) Дмитренко, Л. Д.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.
  • Документ
    Розвиток освітніх інновацій в навчальному процесі вищого навчального закладу
    (2017) Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Станкевич, Г. М.
    Розвиток методологічного, науково-методичного і науково-технічного забезпечення навчального процесу у вищій школі сприятиме не лише його інтенсифікації, але й підвищенню якості української вищої освіти, а, відтак, і привабливості її як для українських, так і зарубіжних споживачів освітніх послуг.
  • Документ
    Розробка технології підготовки кормового нуту при виробництві комбікормів
    (ОТІХП, 1994) Дмитренко, Л. Д.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 - Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів. У дисертаційній роботі розроблені дані по таким показникам зерна нуту як щільність, кут природного укосу, сипкість, коефіцієнти внутрішнього й зовнішнього тертя, коефіцієнт рухливості. Обгрунтована можливість використання кормового нуту як кормового засобу в комбікормах для сільскогоополаоських тварин замість високобілкових кормових засобів, а у складі кормбікормів для молоді тварин його застосування можливе при умові попереднього лущення. Одержані дані мають теоретичне та практичне значення, оскількі можуть бути використані при створенні нових інформаційних таблиць хімічного складу кормових засобів для комбікормової промисловості, а також для складання раціонів в тваринництві та птахівництві. Основні результати роботи перевірено в науково-виробничих умовах на Отрадівській птахофабриці Роздільнянського району Одеської області.
  • Документ
    Розширення тематики кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі технології зберігання зерна - вимога часу
    (2020) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Дмитренко, Л. Д.
  • Документ
    Якість зерна – запорука успішного експорту
    (2020) Дмитренко, Л. Д.; Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Пенаки, А. А.
    Ключова причина, що частково стримує продаж вітчизняного зерна за кордон – традиційно низька якість українського зерна. Тобто сьогодні в умовах розвитку міжнародної торгівлі особливо актуальними стають питання забезпечення високого рівня якості зерна, що є важливою складовою виживання на світовому ринку при значній конкуренції.
  • Документ
    Інноваційні технології в навчальному процесі вищого навчального закладу
    (2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.
    Розглянуто доцільність активнішого застосовування різних видів освітніх інноваційних технологій, які здатні значно прискорити процеси оновлення системи освіти.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок