Перегляд за Автор "Дец, Н.О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКисломолочний напій для харчування вагітних жінок у першому триместрі(2017) Дрозд, Є.С.; Дец, Н.О.Розроблено склад молочно-жирових сумішей для виробництва ферментованих напоїв для харчування вагітних жінок, підібрано комплекс заквасочних композицій, композицію рослинних добавок та розроблено режими ферментації та зберігання продукту, що забезпечують отримання продукту з високими пробіотичними та антиоксидантними властивостями, що є важливим для вагітних жінок.
- ДокументОцінка стійкості пряноолійних сумішей при зберіганні(2015) Дец, Н.О.Розроблена технологія салатної олії. Запропоновано проводити масляну екстракцію пряно-ароматичної сировини для накопичення в олії її жиророзчинних компонентів, в тому числі компонентів, що проявляють антибіотичні й антиоксидантні властивості.
- ДокументПереробка молока у кисломолочний продукт для харчування жінок під час вагітності(2022) Дец, Н.О.; Ланженко, Л. О; Ткач, Д. О.Розроблено науково обґрунтовано технологію виробництва ферментованих молочних напоїв для вагітних жінок у ІІІ триместрі з використанням пробіотичних культур біфідо- і лактобактерій, біологічно активних речовин обліпихи та крупи кіноа.
- ДокументСтійкість пряно-олійних сумішей при зберіганні(2015) Дец, Н.О.Дослідження показників якості пряно-олійних сумішей при зберіганні з метою виробництва науково обґрунтованої технології салатної олії, збагаченої жиророзчинними компонентами прянощів, є актуальним завданням сьогодення.