Перегляд за Автор "Дец, Н.О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКисломолочний напій для харчування вагітних жінок у першому триместрі(2017) Дрозд, Є.С.; Дец, Н.О.Розроблено склад молочно-жирових сумішей для виробництва ферментованих напоїв для харчування вагітних жінок, підібрано комплекс заквасочних композицій, композицію рослинних добавок та розроблено режими ферментації та зберігання продукту, що забезпечують отримання продукту з високими пробіотичними та антиоксидантними властивостями, що є важливим для вагітних жінок.
- ДокументОцінка стійкості пряноолійних сумішей при зберіганні(2015) Дец, Н.О.Розроблена технологія салатної олії. Запропоновано проводити масляну екстракцію пряно-ароматичної сировини для накопичення в олії її жиророзчинних компонентів, в тому числі компонентів, що проявляють антибіотичні й антиоксидантні властивості.
- ДокументПереробка молока у кисломолочний продукт для харчування жінок під час вагітності(2022) Дец, Н.О.; Ланженко, Л. О; Ткач, Д. О.Розроблено науково обґрунтовано технологію виробництва ферментованих молочних напоїв для вагітних жінок у ІІІ триместрі з використанням пробіотичних культур біфідо- і лактобактерій, біологічно активних речовин обліпихи та крупи кіноа.
- ДокументСтійкість пряно-олійних сумішей при зберіганні(2015) Дец, Н.О.Дослідження показників якості пряно-олійних сумішей при зберіганні з метою виробництва науково обґрунтованої технології салатної олії, збагаченої жиророзчинними компонентами прянощів, є актуальним завданням сьогодення.
- ДокументІнформаційний сайт викладача(2015) Дец, Н.О.; Дец, Д.В.Сьогодні неможливо уявити сучасну систему освіти без використання інформаційних технологій у процесі навчання, в тому числі із застосуванням комп’ютерної техніки та глобальних інформаційних мереж. Однак для отримання оперативної інформації, її переробки та використання недостатньо просто натискати на клавіші комп’ютера. Навички, які необхідні для отримання потрібної інформації, сьогодні не обмежуються простими операціями користувача, а вимагають певних технічних умов і зусиль для оволодіння ними.