Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гулько, Г.В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Лікарські та пряно-ароматичні рослини в технології булочних виробів
    (2015) Гулько, Г.В.
    Проведені дослідження по визначенню впливу внесення екстрактів м`яти та меліси на воді й молочній сироватці до маси борошна на якість готових хлібобулочних виробів при різних способах тістоприготування.
  • Документ
    Удосконалення способу активації дріжджів з використанням плодових фітодобавок
    (2015) Лебеденко, Т.Є.; Кожевнікова, В.О.; Гулько, Г.В.
    Для забезпечення достатньої глибини протікання колоїдних, біохімічних, мікробіологічних процесів в ході приготування тіста поширеним є введення стадії активації дріжджів, яка потребує створення збалансованого живильного середовища, що містить біополімери і БАР, необхідні для росту і життєдіяльності дріжджових клітин.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок