Перегляд за Автор "Гузьова, І. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження основних процесів та проектування енергоощадного обладнання для виробництва цукатів з гарбуза(2019) Атаманюк, В. М.; Гузьова, І. О.До пріоритетного напрямку розвитку харчової промисловості України можна віднести виробництво цукатів. Такий продукт є корисним для організму людини, завдяки наявності в ньому мінеральних солей, мікроелементів, пектинів, вітамінів. Основною стадією виробництва цукатів є процес насичення плодів цукром. Лімітуючою та найбільш енергоємною стадією виробництва цукатів є процес сушіння.
- ДокументМоделювання реактора насичення у виробництві цукатів(2018) Гузьова, І. О.; Атаманюк, В. М.За допомогою універсальної моделюючої програми ChemСad змодельований ізотермічний реактор насичення частинок гарбуза сахарозою, який працює за умов постійної її концентрації в сиропі і одночасним збільшенням концентрації сахарози в цукатах. Отримані числові значення результату моделювання, розрахункові та графічні залежності насичення цукатів сахарозою та проаналізовані отримані результати.