Перегляд за Автор "Герелюк, М. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз якості соусів «Песто», що реалізуються в торгових мережах міста Одеса(2022) Герелюк, М. О.
- ДокументЗастосування іонселективних електродів для визначення забруднюючих речовин у воді(2020) Герелюк, М. О.; Лівенцова, О. О.
- ДокументНетрадиційна рослинна сировина як субстрат для культивування біфідобактерій(2019) Герелюк, М. О.; Охотська, М. І.Тенденції у формуванні свідомості сучасної людини цілеспрямовані на застосування безпечних біозаходів в підтримку власного здоров’я, наприклад, відсутності споживання ксенобіотиків та антибіотиків чи мінімізації негативного впливу цих речовин на загальний стан організму. Здатність зменшити ефект впливу суперечливих факторів зовнішнього середовища та наявність скорегованого раціону харчування згідно з персональними потребами людини є необхідністю сьогодення. Одним із варіантів досягнення необхідних результатів є розробка нових технологій отримання продуктів харчування з функціональним навантаженням. Таким продуктом є синбіотик, який поєднує в собі пробіотичну та пребіотичну складові. Пробіотичною складовою було обрано Bifidobacterium adolescentis та B.bifidum, класичні представники біотопу людини, в якості пребіотичної складової – водній екстракт топінамбуру (Jerusalem artichokes). Це нетрадиційна сировина для культивування мікроорганізмів, але за своїм фізико-хімічним складом (присутність інуліну) вона здатна стимулювати ріст біфідобактерій. Проведено дослідження можливості культивування біфідобактерій на водному екстракті топінамбура.
- ДокументОпределение загрязняющих веществ в воде(2020) Герелюк, М. О.; Бельтюкова, С. В.
- ДокументСтворення безпечних умов працi молоді в офiсах(2021) Герелюк, М. О.