Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Геврик, В. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Застосування плівко-утворюючих полісахаридів у технології виробництва натуральних м’ясних напівфабрикатів
    (2017) Бондар, Л. Л.; Геврик, В. В.
    Метою даної роботи була розробка полі-компонентної плівко-утворюючої основи їстівного покриття з бар’єрними властивостями.
  • Документ
    Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини
    (2020) Солецька, А. Д.; Геврик, В. В.; Капрельянц, Л. В.
    Проведено дослідження, метою якого була розробка плівкоутворювального їстівного покриття для подовження терміну зберігання натуральних заморожених напівфабрикатів з м’яса курятини.
  • Документ
    Розробка плівко-утворювального складу з ферментно-активною добавкою для заморожених м’ясних напівфабрикатів
    (2019) Солецька, А. Д.; Геврик, В. В.
    Метою роботи було розробити плівко-утворювальне покриття з ферментно-активною добавкою для замороженого м'яса птиці, що має бактерицидні властивості та подовжує термін зберігання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок