Перегляд за Автор "Вєльц, М. Є."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНовий люмінесцентний зонд на основі комплексу європію (ІІІ) для визначення куркуміну(2019) Малинка, О. В.; Вєльц, М. Є.; Скрипинець, Ю. В.; Єгорова, А. В.; Антонович, В. П.Мета даної роботи - розробка високочутливої методики кількісного визначення куркуміну за гасінням люмінесценції комплексної сполуки європію (ІІІ) з ефективним сенсибілізатором - батофенантроліном (БФ).
- ДокументСпектрофотометричний метод ідентифікації та визначення барвників у харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.
- ДокументФлуоресцентний метод визначення куркуміна в харчових продуктах(2019) Крижановська, А. Ю.; Вєльц, М. Є.Розглядається розробка простого і високочутливого флуоресцентного методу кількісного визначення куркуміну в харчових продуктах.