Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Воєцька, О. Є."

Зараз показуємо 1 - 19 з 19
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    131566 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.
    Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
  • Документ
    131567 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.
    Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
  • Документ
    14123 Комбікорм для собак
    (2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.
    Комбікорм для собак, що містить м'ясний компонент, борошно м'ясо-кісткове, борошно рибне, пшеницю, премікс, який відрізняється тим, що додатково містить овес, м'ясний компонент у ви- гляді субпродуктів 1 категорії та м'ясних обрізків і жирову композицію, при такому співвідношенні компонентів в 1кг комбікорму, г: пшениця екструдована - 150, овес екструдований - 300, обрізки яловичі - 135, серце яловиче - 110, печінка яловича - 40, м’ясо-кісткове борошно - 100, рибне борошно - 65, жирова композиція - 90, премікс - 10.
  • Документ
    92236 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2014) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Малакі, І. С.
    Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає екструдування рослинного компонента, подрібнення відходів високої вологості та змішування екструдованого рослинного компонента, відходів високої вологості і крейди, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, дозують, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, після чого проводять основне змішування попередньої суміші з рештою подрібнених зерен кукурудзи, томатних вичавків і здозованої крейди, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі пакують, при цьому томатні вичавки, крейду кормову та зерно кукурудзи беруть за наступним співвідношенням, мас. %: крейда кормова 10-15 томатні вичавки 10-12 зерно кукурудзи решта.
  • Документ
    92237 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2014) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Малакі, І. С.
    Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає змішування компонента рослинного походження з відходами високої вологості, екструдування суміші і наступне подрібнення екструдату, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм і беруть в кількісному співвідношенні (88-92):(8-12) відповідно, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, попередню суміш змішують з рештою подрібнених зерен кукурудзи і томатних вичавків, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі, екструдат пакують.
  • Документ
    Ветеринарно-санітарна якість комбікормів
    (2015) Воєцька, О. Є.; Макаринська, А. В.; Лапінська, А. П.; Євдокимова, Г. Й.
    Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на якість комбікормів для поросят, виготовлених з додаванням ферментного препарату Ронозим VP, в процесі їх зберігання.
  • Документ
    Використання екструдованих кормових бобів у годівлі свиней
    (2016) Карунський, О. Й.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.
    Виробництво високоякісної свинини можливе лише за умов впровадження повноцінної годівлі свиней усіх вікових груп при забезпеченні високого коефіцієнту продуктивної дії комбікормів. Тому у створенні повноцінної кормової бази у свинарстві великого значення набуває використання кормової рослинної сировини, що містить велику кількість протеїну та невибагливої до кліматичних умов вирощування.
  • Документ
    Вторинна сировина – резерв кормової бази
    (2020) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.
    В даній роботі обґрунтовуються оптимальні рівні томатних вичавків у складі комбікормів для молодняку свиней на відгодівлі.
  • Документ
    Ефективність використання ферментного препарату Ладозім «Проксі» Ф
    (2017) Карунський, О. Й.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.
    На основі отриманих результатів досліджень і виробничо-клінічних випробувань встановлено, що застосування в годівлі свиней і домашньої птиці ферментного препарату Ладозім «Проксі» Ф (фітази-3), позитивно позначається на збільшенні доступного фосфору, сприяє засвоєнню кальцію, мікроелементів, білкових сполук та амінокислот, підвищуючи тим самим поживну цінність комбікорму.
  • Документ
    Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу
    (ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.
    У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
  • Документ
    Забезпечення якості викладання дисципліни «Система технологій»
    (2019) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.
    Відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» вивчення дисципліни «Система технологій» передбачено у другому семестрі. Проблема викладання дисципліни пов’язана з тим, що студенти-першокурсники ще не чітко уявляють зміст майбутньої професійної діяльності.
  • Документ
    Лабораторний практикум - невід’ємна складова частина навчального процесу
    (2020) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.
  • Документ
    Методологічні основи щодо розробки робочих програм практики
    (2017) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Браженко, В. Є.
    Основне завдання робочих програм практики полягає в тому, щоб чітко спланувати та регламентувати всю діяльність студентів і викладачів у період її проведення.
  • Документ
    Напрями використання та утилізації бурякового жому
    (2018) Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.
    При виробництві цукру крім основної продукції утворюється значна кількість відходів, які на даний час недостатньо ефективно використовуються, а часом приносять значної шкоди навколишньому середовищу.
  • Документ
    Особливості викладання у нових умовах
    (2021) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.
  • Документ
    Соняшниковий шрот – цінний білковий кормовий продукт
    (2017) Воєцька, О. Є.
    Шрот – це побічний продукт при виробництві рослинних олій, який отримують після пресування і екстракції насіння олійних культур. Залежно від виду сировини розрізняють шрот соняшниковий, соєвий, ріпаковий, гірчичний та інші.
  • Документ
    Стан органічного виробництва в Україні
    (2018) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.
    Частка сертифікованих органічних площ серед загального об'єму сільськогосподарських угідь України складає близько 1 %. При цьому Україна займає перше місце у східноєвропейському регіоні щодо сертифікованої площі органічної ріллі.
  • Документ
    Суспензія хлорели в раціонах свиней і птиці
    (2019) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.
    Метою наших досліджень було вивчення ефективної дії суспензії хлорели при випаюванні свиням і птиці на фоні збалансованих раціонів.
  • Документ
    Шляхи підвищення ефективності самостійної роботи студентів у закладах вищої освіти
    (2018) Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.; Воєцька, О. Є.; Федоряка, В. П.
    Самостійна робота студента є основним засобом засвоєння навчального матеріалу у вільний від аудиторних занять час. Тому підвищення ефективності самостійної роботи студентів є актуальною в процесі формування знань, навичок і умінь. Ефективність самостійної роботи залежить від її організації, змісту, взаємозв’язку та характеру завдань.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок