Перегляд за Автор "Воєцька, О. Є."
Зараз показуємо 1 - 20 з 26
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ11977 Спосіб отримання комбікорму для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.Спосіб отримання комбікорму для собак, що включає екструдування злакових компонентів, змішування їх з м'ясним компонентом, борошном м'ясо-кістковим та рибним, введення в отриману суміш преміксу, що складається з суміші вітамінів та мікроелементів, який відрізняється тим, що злакові компоненти здрібнюють, змішують с жировою композицією і екструдують, змішують із здрібненими незерновими компонентами, м'ясним компонентом та жировою композицією, отриману суміш знову піддають екструдуванню, здрібнюють, на поверхню екструдату наносять жирову композицію і охолоджують.
- Документ131566 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
- Документ131567 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
- Документ14123 Комбікорм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.Комбікорм для собак, що містить м'ясний компонент, борошно м'ясо-кісткове, борошно рибне, пшеницю, премікс, який відрізняється тим, що додатково містить овес, м'ясний компонент у ви- гляді субпродуктів 1 категорії та м'ясних обрізків і жирову композицію, при такому співвідношенні компонентів в 1кг комбікорму, г: пшениця екструдована - 150, овес екструдований - 300, обрізки яловичі - 135, серце яловиче - 110, печінка яловича - 40, м’ясо-кісткове борошно - 100, рибне борошно - 65, жирова композиція - 90, премікс - 10.
- Документ92236 Спосіб виробництва кормової добавки(2014) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Малакі, І. С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає екструдування рослинного компонента, подрібнення відходів високої вологості та змішування екструдованого рослинного компонента, відходів високої вологості і крейди, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, дозують, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, після чого проводять основне змішування попередньої суміші з рештою подрібнених зерен кукурудзи, томатних вичавків і здозованої крейди, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі пакують, при цьому томатні вичавки, крейду кормову та зерно кукурудзи беруть за наступним співвідношенням, мас. %: крейда кормова 10-15 томатні вичавки 10-12 зерно кукурудзи решта.
- Документ92237 Спосіб виробництва кормової добавки(2014) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Малакі, І. С.Спосіб виробництва кормової добавки, що передбачає змішування компонента рослинного походження з відходами високої вологості, екструдування суміші і наступне подрібнення екструдату, який відрізняється тим, що як компонент рослинного походження використовують зерно кукурудзи, а як відходи високої вологості - томатні вичавки, при цьому зерно кукурудзи і томатні вичавки окремо подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм і беруть в кількісному співвідношенні (88-92):(8-12) відповідно, перед основним змішуванням попередню суміш зерна кукурудзи і томатних вичавків, взятих у кількісному співвідношенні (45-55):(35-65) відповідно, змішують протягом 160-200 с до утворення гомогенної суміші, попередню суміш змішують з рештою подрібнених зерен кукурудзи і томатних вичавків, змішану суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують, подрібнюють, при потребі, екструдат пакують.
- Документ98421 Спосіб виробництва комбікорму для риб, переважно для акваріумних риб(2012) Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Воєцька, О. Є.; Фігурська, Л. В.Спосіб виробництва комбікорму для риб, переважно для акваріумних риб, який передбачає змішування компонентів та екструдування комбікорму, який відрізняється тим, що перед змішуванням зернову та зернобобову сировину, таку як пшениця, кукурудза, ячмінь лущений, соя, горох очищують, дозують, змішують, подрібнюють до частинок розміром 3-4 мм, екструдують при температурі 110-130 °С, охолоджують, подрібнюють до розмірів частинок 2-3 мм, борошнисту сировину, таку як мука пшенична, моркву сушену, крохмаль картопляний, шрот соєвий, дріжджі хлібопекарські, премікс при необхідності очищують, кормові продукти харчових виробництв, такі як борошно м'ясо-кісткове, крилеве, очищують, при потребі подрібнюють, яловичі субпродукти І та II категорій і малоцінну рибу, таку як кілька, при потребі подрібнюють до частинок розміром 20-50 мм і бланшують при температурі не нижчій за 80 °С протягом не менше 20 хвилин, потім подрібнюють до частинок розміром 2-3 мм, після чого всі підготовлені компоненти дозують, екструдують, екструдований комбікорм охолоджують, подрібнюють, фракціонують, мілку фракцію направляють на повторне екструдування, а на поверхню крупної фракції екструдата наносять рідкі компоненти та пакують.
- ДокументВетеринарно-санітарна якість комбікормів(2015) Воєцька, О. Є.; Макаринська, А. В.; Лапінська, А. П.; Євдокимова, Г. Й.Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на якість комбікормів для поросят, виготовлених з додаванням ферментного препарату Ронозим VP, в процесі їх зберігання.
- ДокументВикористання екструдованих кормових бобів у годівлі свиней(2016) Карунський, О. Й.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.Виробництво високоякісної свинини можливе лише за умов впровадження повноцінної годівлі свиней усіх вікових груп при забезпеченні високого коефіцієнту продуктивної дії комбікормів. Тому у створенні повноцінної кормової бази у свинарстві великого значення набуває використання кормової рослинної сировини, що містить велику кількість протеїну та невибагливої до кліматичних умов вирощування.
- ДокументВторинна сировина – резерв кормової бази(2020) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.В даній роботі обґрунтовуються оптимальні рівні томатних вичавків у складі комбікормів для молодняку свиней на відгодівлі.
- ДокументЕфективність використання ферментного препарату Ладозім «Проксі» Ф(2017) Карунський, О. Й.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.На основі отриманих результатів досліджень і виробничо-клінічних випробувань встановлено, що застосування в годівлі свиней і домашньої птиці ферментного препарату Ладозім «Проксі» Ф (фітази-3), позитивно позначається на збільшенні доступного фосфору, сприяє засвоєнню кальцію, мікроелементів, білкових сполук та амінокислот, підвищуючи тим самим поживну цінність комбікорму.
- ДокументЕфективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу(ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
- ДокументЗабезпечення якості викладання дисципліни «Система технологій»(2019) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.Відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» вивчення дисципліни «Система технологій» передбачено у другому семестрі. Проблема викладання дисципліни пов’язана з тим, що студенти-першокурсники ще не чітко уявляють зміст майбутньої професійної діяльності.
- ДокументЛабораторний практикум - невід’ємна складова частина навчального процесу(2020) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.
- ДокументМетодологічні основи щодо розробки робочих програм практики(2017) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Браженко, В. Є.Основне завдання робочих програм практики полягає в тому, щоб чітко спланувати та регламентувати всю діяльність студентів і викладачів у період її проведення.
- ДокументНапрями використання та утилізації бурякового жому(2018) Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.При виробництві цукру крім основної продукції утворюється значна кількість відходів, які на даний час недостатньо ефективно використовуються, а часом приносять значної шкоди навколишньому середовищу.
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студента при викладанні дисципліни «Методологія наукової творчості»(2018) Чернега, І. С.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.Науково-дослідна робота студентів (НДРС) є невід’ємною складовою частиною навчального процесу, ефективним засобом підвищення якості підготовки і виховання сучасних спеціалістів, здатних творчо використовувати в практичній діяльності досягнення науково-технічного прогресу.
- ДокументОсобливості викладання у нових умовах(2021) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.
- ДокументПобічні продукти харчових виробництв як сировина для виробництва твердого біопалива(2021) Єгоров, Б. В.; Бордун, Т. В.; Воєцька, О. Є.
- ДокументСоняшниковий шрот – цінний білковий кормовий продукт(2017) Воєцька, О. Є.Шрот – це побічний продукт при виробництві рослинних олій, який отримують після пресування і екстракції насіння олійних культур. Залежно від виду сировини розрізняють шрот соняшниковий, соєвий, ріпаковий, гірчичний та інші.