Перегляд за Автор "Воєвудська, Ю. З."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ137181 Композиція інгредієнтів для приготування фреш-соку(2019) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.; Воєвудська, Ю. З.В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу - розробити композицію для виробництва фреш-соку з високим показником біологічної активності.
- Документ144540 Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою(2020) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Воєвудська, Ю. З.Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою на основі кави меленої виду Arabica India Plantation, яка відрізняється тим, що вона додатково містить каву мелену виду Robusta India Plantation за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: кава мелена виду Arabica India Plantation 65-75 кава мелена виду Robusta India Plantation 25-35.
- ДокументВплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги(2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
- ДокументПерспективи використання хвойних екстрактів як компоненту напоїв спеціального призначення(2021) Воєвудська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
- ДокументУдосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками(2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.Наразі велику увагу звертають на рослинні протеїни. Рослинний раціон, що містить повноцінний білок в потрібній кількості, може бути створений на основі використання харчових продуктів, здобутих із різних джерел. Цінними з погляду фізіології харчування є конопляний та соєвий протеїни.