Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Воєвудська, Ю. З."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    137181 Композиція інгредієнтів для приготування фреш-соку
    (2019) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.; Воєвудська, Ю. З.
    В основу запропонованої корисної моделі поставлено задачу - розробити композицію для виробництва фреш-соку з високим показником біологічної активності.
  • Документ
    144540 Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою
    (2020) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Воєвудська, Ю. З.
    Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою на основі кави меленої виду Arabica India Plantation, яка відрізняється тим, що вона додатково містить каву мелену виду Robusta India Plantation за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: кава мелена виду Arabica India Plantation 65-75 кава мелена виду Robusta India Plantation 25-35.
  • Документ
    Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги
    (2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
  • Документ
    Перспективи використання хвойних екстрактів як компоненту напоїв спеціального призначення
    (2021) Воєвудська, Ю. З.; Вікуль, С. І.
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками
    (2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
    Наразі велику увагу звертають на рослинні протеїни. Рослинний раціон, що містить повноцінний білок в потрібній кількості, може бути створений на основі використання харчових продуктів, здобутих із різних джерел. Цінними з погляду фізіології харчування є конопляний та соєвий протеїни.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок