Перегляд за Автор "Волощук, Г. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання порошку топінамбура та шротів олійних культур у технології заварного хліба із житнього борошна(2017) Пашова, Н. В.; Волощук, Г. І.; Гаврецький, А. І.Метою нашої роботи було дослідження та удосконалення технології хліба заварного житнього зі зниженим вмістом цукрів шляхом додавання порошку топінамбура та борошна шротів із насіння гарбуза, кунжуту та горіха волоського.
- ДокументВикористання ферментних препаратів у технології макаронних виробів(2015) Волощук, Г. І.; Голікова, Т. П.Сьогодні актуальною проблемою більшості макаронних підприємств є дефіцит і висока вартість макаронного борошна з твердих сортів пшениці. Переважна більшість хлібопекарського борошна вищого сорту має знижені технологічні властивості, що найбільш часто полягає у зниженій якості та кількості клейковини.