Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Волощук, Г. І."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання порошку топінамбура та шротів олійних культур у технології заварного хліба із житнього борошна
    (2017) Пашова, Н. В.; Волощук, Г. І.; Гаврецький, А. І.
    Метою нашої роботи було дослідження та удосконалення технології хліба заварного житнього зі зниженим вмістом цукрів шляхом додавання порошку топінамбура та борошна шротів із насіння гарбуза, кунжуту та горіха волоського.
  • Документ
    Використання ферментних препаратів у технології макаронних виробів
    (2015) Волощук, Г. І.; Голікова, Т. П.
    Сьогодні актуальною проблемою більшості макаронних підприємств є дефіцит і висока вартість макаронного борошна з твердих сортів пшениці. Переважна більшість хлібопекарського борошна вищого сорту має знижені технологічні властивості, що найбільш часто полягає у зниженій якості та кількості клейковини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок