Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Волошенко, О. С."

Зараз показуємо 1 - 20 з 41
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    101335 Суха борошняна суміш
    (2015) Жигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Мороз, А. С.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне, борошно кукурудзяне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
  • Документ
    125560 Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші
    (2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші, що містить борошно пшеничне, борошно ячмінне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
  • Документ
    125561 Суха борошняна суміш
    (2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту, борошно рисове і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
  • Документ
    125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»
    (2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
    Спосіб виробництва плющеної крупи, при якому проводять очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % замочують у підігрітій до 55-60 °C воді 120-180 хв, відволожують 40-60 хв, підсушують до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро пропарюють при тиску пари 0,20-0,22 МПа протягом 6-9 хв, плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
  • Документ
    125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»
    (2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
    Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 18-20 %, відволожують 2-4 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
  • Документ
    125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»
    (2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.
    Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа 4-7 хв., темперують 15-25 хв., сушать до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 17-19 %, відволожують 1-2 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
  • Документ
    34318 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності
    (2008) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та гречане.
  • Документ
    39031 Композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінності
    (2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку суміш містить борошно вівсяне та дрібні пшеничні висівки.
  • Документ
    42547 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба
    (2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.
    Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та вівсяне.
  • Документ
    82063 Суха борошняна суміш
    (2013) Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Жигунов, Д. О.; Москвіна, Н. З.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та борошно бобової культури, яка відрізняється тим, що вона містить борошно нутове.
  • Документ
    97822 Спосіб виробництва вівсяного борошна
    (2015) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Волошенко, О. С.
    Спосіб виробництва вівсяного борошна, що передбачає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, сушіння, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хвилин, сушать до вологості 10-12 % та шліфують у два етапи.
  • Документ
    Аналіз чинних методів визначення основних показників якості зерна пшениці
    (2016) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    Обговорюючи якість сировини чи продукції, передусім, ми маємо на увазі, що вона відповідає чинним нормам і стандартам. Проте при проведенні торгових операцій необхідно враховувати особливості стандартів на зерно, готову продукцію та методи визначення показників їх якості.
  • Документ
    Борошняні суміші з екструдованим компонентом
    (2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    Метою роботи є обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
  • Документ
    Взаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні
    (2021) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хорегжий, Н. В.
  • Документ
    Використання тесту SRC для оцінки функціональних властивостей зерна пшениці
    (2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Ковальчук, А. О.
  • Документ
    Дистанційне навчання – невід’ємна складова навчального процесу
    (2017) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    В даний час в Україні традиційна освітня система зазнає кризи. Тому актуальним є внесення коректив у зміст та технології навчання, що відповідають сучасним технічним можливостям.
  • Документ
    Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтами
    (2017) Моторна, О. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.
    Проведено дослідження, метою якого було визначення раціональних параметрів процесу змішування виноградного борошна з пшеничним. Об'єкт дослідження - процес змішування, предмет - композитна суміш борошна пшеничного та виноградного.
  • Документ
    Дослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно
    (2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.
    В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
  • Документ
    Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей
    (2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.
    Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
  • Документ
    Дослідження якості вівсяних крупів, представлених у роздрібній торговій мережі м. Одеса
    (2020) Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Кустов, І. О.; Донець, А. О.
    Мета даної роботи - аналіз показників якості вівсяних пластівців, представлених в роздрібній мережі торгівлі м. Одеса. Завданнями дослідження є: проведення ідентифікації зразків круп з визначенням відповідності найменуванню, сорту, номеру, марки; визначення відповідності якості товару вимогам чинних нормативних документів.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок