Перегляд за Автор "Волошенко, О. С."
Зараз показуємо 1 - 20 з 39
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ101335 Суха борошняна суміш(2015) Жигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Мороз, А. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне, борошно кукурудзяне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
- Документ125560 Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Композиція інгредієнтів сухої борошняної суміші, що містить борошно пшеничне, борошно ячмінне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
- Документ125561 Суха борошняна суміш(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту, борошно рисове і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
- Документ125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва плющеної крупи, при якому проводять очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % замочують у підігрітій до 55-60 °C воді 120-180 хв, відволожують 40-60 хв, підсушують до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро пропарюють при тиску пари 0,20-0,22 МПа протягом 6-9 хв, плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ125889 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Новітня»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 18-20 %, відволожують 2-4 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ125890 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Традиційна»(2018) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи, що включає очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % пропарюють при тиску пари 0,17-0,20 МПа 4-7 хв., темперують 15-25 хв., сушать до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро зволожують підігрітою до 45-55 °C водою до вологості 17-19 %, відволожують 1-2 год., плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
- Документ34318 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності(2008) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та гречане.
- Документ39031 Композиція сухої борошняної суміші підвищеної харчової цінності(2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку суміш містить борошно вівсяне та дрібні пшеничні висівки.
- Документ42547 Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба(2009) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.Суха борошняна суміш підвищеної харчової цінності для виробництва хліба, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та харчову добавку, яка відрізняється тим, що як харчову добавку містить борошно тритикалеве та вівсяне.
- Документ82063 Суха борошняна суміш(2013) Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Жигунов, Д. О.; Москвіна, Н. З.Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та борошно бобової культури, яка відрізняється тим, що вона містить борошно нутове.
- Документ97822 Спосіб виробництва вівсяного борошна(2015) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Волошенко, О. С.Спосіб виробництва вівсяного борошна, що передбачає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, сушіння, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса пропарюють при тиску 0,15-0,20 МПа протягом 5-10 хвилин, сушать до вологості 10-12 % та шліфують у два етапи.
- ДокументАналіз чинних методів визначення основних показників якості зерна пшениці(2016) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Обговорюючи якість сировини чи продукції, передусім, ми маємо на увазі, що вона відповідає чинним нормам і стандартам. Проте при проведенні торгових операцій необхідно враховувати особливості стандартів на зерно, готову продукцію та методи визначення показників їх якості.
- ДокументБорошняні суміші з екструдованим компонентом(2018) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Метою роботи є обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- ДокументВзаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні(2021) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Хорегжий, Н. В.
- ДокументВикористання тесту SRC для оцінки функціональних властивостей зерна пшениці(2022) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Барковська, Ю. С.; Ковальчук, А. О.
- ДокументДистанційне навчання – невід’ємна складова навчального процесу(2017) Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.В даний час в Україні традиційна освітня система зазнає кризи. Тому актуальним є внесення коректив у зміст та технології навчання, що відповідають сучасним технічним можливостям.
- ДокументДослідження процесу змішування пшеничного борошна з мікроінгредієнтами(2017) Моторна, О. О.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.Проведено дослідження, метою якого було визначення раціональних параметрів процесу змішування виноградного борошна з пшеничним. Об'єкт дослідження - процес змішування, предмет - композитна суміш борошна пшеничного та виноградного.
- ДокументДослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно(2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
- ДокументДослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей(2018) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Дєткова, К. С.Мета роботи - обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
- ДокументДослідження якості вівсяних крупів, представлених у роздрібній торговій мережі м. Одеса(2020) Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Кустов, І. О.; Донець, А. О.Мета даної роботи - аналіз показників якості вівсяних пластівців, представлених в роздрібній мережі торгівлі м. Одеса. Завданнями дослідження є: проведення ідентифікації зразків круп з визначенням відповідності найменуванню, сорту, номеру, марки; визначення відповідності якості товару вимогам чинних нормативних документів.