Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вербіцька, А. С."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    123716 Спосіб приготування десерту
    (2021) Біленька, І. Р.; Голінська, Я. А.; Лазаренко, Н. А.; Бороган, М. В.; Вербіцька, А. С.
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до виробництва десертів з лікувальнопрофілактичною дією і може бути використаний при виробництві харчових продуктів, а також на підприємствах ресторанного господарства та закладів із молекулярною гастрономією.
  • Документ
    138986 Композиція інгредієнтів для виготовлення фітнес-кексів
    (2019) Біленька, І. Р.; Голінська, Я. А.; Лазаренко, Н. А.; Вербіцька, А. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для приготування фітнес-кексів, в якій, шляхом заміни основного рослинного компоненту (яблук) та введенням нових компонентів, забезпечити одержання готового продукту функціонального призначення для фітнес-харчування з використанням топінамбуру з високими органолептичними показниками.
  • Документ
    Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура
    (2019) Біленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Вербіцька, А. С.
    Проведені дослідження, метою яких була розробка технології фітнес-кексу на основі топінамбура. Для досягнення поставленої мети вирішували наступні завдання: розробка рецептури і технології фітнес-кексу на основі топінамбура; аналіз харчової цінності розробленого виробу; визначення основних фізико-хімічних показників. Експериментальна частина роботи була виконана в лабораторних умовах на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування в Одеській національній академії харчових технологій. При виконанні експериментальних досліджень застосовували як загальні, так і спеціальні методи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок