Перегляд за Автор "Вербіцька, А. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ123716 Спосіб приготування десерту(2021) Біленька, І. Р.; Голінська, Я. А.; Лазаренко, Н. А.; Бороган, М. В.; Вербіцька, А. С.Винахід належить до харчової промисловості, а саме до виробництва десертів з лікувальнопрофілактичною дією і може бути використаний при виробництві харчових продуктів, а також на підприємствах ресторанного господарства та закладів із молекулярною гастрономією.
- Документ138986 Композиція інгредієнтів для виготовлення фітнес-кексів(2019) Біленька, І. Р.; Голінська, Я. А.; Лазаренко, Н. А.; Вербіцька, А. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для приготування фітнес-кексів, в якій, шляхом заміни основного рослинного компоненту (яблук) та введенням нових компонентів, забезпечити одержання готового продукту функціонального призначення для фітнес-харчування з використанням топінамбуру з високими органолептичними показниками.
- ДокументРозробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура(2019) Біленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Вербіцька, А. С.Проведені дослідження, метою яких була розробка технології фітнес-кексу на основі топінамбура. Для досягнення поставленої мети вирішували наступні завдання: розробка рецептури і технології фітнес-кексу на основі топінамбура; аналіз харчової цінності розробленого виробу; визначення основних фізико-хімічних показників. Експериментальна частина роботи була виконана в лабораторних умовах на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування в Одеській національній академії харчових технологій. При виконанні експериментальних досліджень застосовували як загальні, так і спеціальні методи.